TUFAHIJE - NAPRAVITE OBAVEZNO: Da li uopšte postoji neko ko ne voli ovaj kolač
UKUS je predivan, a oko pripreme nema puno posla .
 
                                                                                    Foto Shutterstock
Potrebno:
* 7 jabuka
* 1/2 kg šećera
* 1 l vode
* 350 g mlevenih oraha
* šlag
* šećer u prahu
Priprema:
1. Oguliti jabuke i izdubiti ih. Staviti ih u veliki lonac, dodati vodu i šećer i kuvati dok malo ne omekšaju.
2. Orahe pomešati sa šlagom i šećerom u prahu. Kuvane jabuke ohladiti i puniti ovom smesom.
3. Ukrasiti šlagom i služiti ohlađeno.
(Stil)
Preporučujemo
 
                    
                    ZA SVE DOMAĆICE JEFTIN RUČAK: Ćufte od hleba u paradajz sosu (VIDEO)
13. 12. 2023. u 12:58
 
                    
                    ZVEZDA SVAKE PRAZNIČNE TRPEZE: Posne baklava rolnice sa orasima i grizom
12. 12. 2023. u 11:44
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)