KOH: Starinska poslastica koja vraća u detinjstvo!

Novosti online

02. 02. 2024. u 07:00

BRZO, lako i obožava ga svako!

КОХ: Старинска посластица која враћа у детињство!

Foto Printskrin Youtube

Sastojci:

* jaja, 5 kom
* šećer, 13 kašika
* griz, 10 kašika
* mleko, 1 l
* vanilin šećer, 2 kesice

Priprema:

- Odvojte belanca od žumanaca, pa od belanaca umutite čvrst sneg postepeno dodajući 10 kašika šećera. Zatim naizmenično dodajte jedno po jedno žumance i kašiku po kašiku griza. Smesu polako mešajte mikserom na najmanjoj brzini. Gotovu smesu izlijte u podmazan i grizom posut pleh i pecite 20 minuta na 200 stepeni. Koh je pečen kada porumeni i počne da se odvaja ivica od pleha. Dok se koh peče, skuvajte mleko sa tri kašike šećera i vanilinim šećerom. Kutlačom prelivajte koh toplim mlekom, ali postepeno, čekajući da koh upije mleko. Ohladite i stavite u frižider.

(Super recepti/Žena)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA SE ZNA KO JE ŠAMPION: Novo zlato za Damira Mikeca