OSETITE NEVEROVATAN I IZNENAĐUJUĆI UKUS OVOG ČAROBNOG SLATKIŠA: Jedinstven i neobičan spoj - torta od sira i jogurta

Novosti online

21. 02. 2024. u 08:00

NAVIKLI smo na čizkejk sa keksom i voćem, ali naučite kako da spremite originalni čizkejk, koji se peče i pravi sa jajima.

ОСЕТИТЕ НЕВЕРОВАТАН И ИЗНЕНАЂУЈУЋИ УКУС ОВОГ ЧАРОБНОГ СЛАТКИША: Јединствен и необичан спој - торта од сира и јогурта

Foto Shutterstock

Sastojci:

* 4 jaja
* 70 g šećera
* 350 g grčkog jogurta
* 40 g gustina
* 40 g praška za pecivo

* kora limuna

* 1 kašičica esencije vanile (vanilin šećer)

Priprema:

Odvojite belanca od žumanaca i umutite žumanca zajedno sa šećerom. Zatim dodajte jogurt, gustin, prašak za pecivo, koru limuna i vanilu. Na kraju umutiti belanca i dodati ih u smesu, sipati smesu i rasporediti u kalup. Peći na 170°C 30 minuta.

Stil/ Cookist

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA SE ZNA KO JE ŠAMPION: Novo zlato za Damira Mikeca