UŽIVANjE je gotovo zagarantovano. Ispratite recept i napravite slatkiš koji će dobiti posebno mesto na vašoj trpezi...
Povezane vesti
TORTA OPERA: Francuska fantazija slatkih ukusa u spoju sa kafom
Čuvena opera torta nastala je oko 1960. godine, a kreirao ju je poznati francuski šef kuhinje Lenotre.
04. 10. 2024. u 13:00
BELA ROZEN TORTA: Neverovatno kremasta i izdašna poslastica
Bolji način da se zasladite tokom jesenjih dana ne postoji.
03. 10. 2024. u 13:00
NAPRAVITE TORTU GIZELA: Najukusnija poslastica koju svi obožavaju
Osnovna verzija se pravi sa žutim biskvitnim testom i filom sa prženim orasima i sokom i korom od narandže. Uz dodatak još jedne vrste fila, žutog kuvanog fila od jaja i putera sa ukusom narandže, i uz maštovitu dekoraciju, ova torta ni izgledom ni ukusom ne zaostaje za najboljim tortama sa svetske trpeze.
02. 10. 2024. u 09:00
NEODOLJIVA BEOGRAĐANKA: Čokoladna torta sa jabukama, rapsodija ukusa koju niko ne odbija
VIŠE deserta je nazvano Beograđanka, ali je svakako najpoznatija ova sa čokoladom i jabukama. Uplovite u čaroliju mirisa i ukusa.
16. 09. 2024. u 08:00
Najnovije iz rubrike
SMUTI OD BUNDEVE: Kremasti napitak za popodnevno uživanje
Jesen je idealno doba godine za isprobavanje novih recepata i različitih ukusa. Bundeva je namirnica koju sa razlogom zovu kraljica jeseni.
15. 11. 2024. u 17:00
PROBAJTE LIBANSKU SALATU TABULE: Zdrava i niskokalorična, a lako se sprema
Salata tabule je veoma popularna u Libanu, jer spada u njihova nacionalna jela. Ljudi širom sveta je obožavaju jer je zdrav obrok koji se brzo sprema.
15. 11. 2024. u 16:01
OVO JELO ĆE OBOŽAVATI I NAJVEĆI IZBIRLJIVCI: Recept za zapečenu boraniju sa piletinom
ODLIČAN ručak iz rerne koji će da oduševi celu porodicu.
15. 11. 2024. u 09:00
KAJGANA IZ RERNE: Tradicionalni ruski doručak koji se pravi začas
Toliko je ukusna da svako ko ju je probao, drugačiju više ne jede.
15. 11. 2024. u 07:00
ROLAT SA KAČKAVALJEM I JAJIMA: Idealan kao predjelo za slavsku trpezu
Rolat sa kačkavaljem i jajima ne mora da se peče, a prosto je savršen.
14. 11. 2024. u 18:30
Komentari (0)