UŽIVANjE je gotovo zagarantovano. Ispratite recept i napravite slatkiš koji će dobiti posebno mesto na vašoj trpezi...
Povezane vesti
DINASTIJA TORTA ZA SVAKU PRILIKU: Raskošna, kremasta, preukusna
DINASTIJA sa pravom nosi epitet kraljice torti, jer je bogata sa orasima i puno čokoladnog krema.
18. 04. 2024. u 15:00
BRZA TORTA NAPOLITANKA: Sprema se za tili čas, jednostavna i ukusna
Odličan desert ako nemate dosta vremena za pripremu, a želite nešto slasno i ukusno.
10. 04. 2024. u 07:00
LEDENA ŠTRAUS TORTA: Idealna poslastica kada želite da se zasladite
Probajte da napravite, u fil možete staviti čokolade ili orašaste plodove koje volite.
09. 04. 2024. u 12:00
ŠAH TORTA: Omiljena starinska torta, koja se rado pripremala za rođendane i svadbe
Zahteva vreme i trud, ali rezultat će vas oduševiti.
08. 04. 2024. u 13:04
TORTA ŠNENOKLA: Isprobajte ovaj neverovatan dezert s neopisivim ukusom
Šnenokla torta je neobiča poslastica koja se prosto topi u ustima!
13. 03. 2024. u 17:44
Najnovije iz rubrike
BAUNTI TART: Kolač sa kokosom pravi se za 10 minuta i jede se bez griže savesti
Da napravite ovaj kolač biće vam potreban samo blender, ne peče se i sprema se veoma brzo i lako, a koriste se zdrave namirnice, prema tome možete uživati u degustaciji bez mnogo muke i griže savesti.
18. 05. 2024. u 08:00
3 TOP SAVETA ZA POHOVANO MESO: Svi vole pohovano meso, a evo i nekoliko saveta kako da vam ispadne ukusno
Koju god vrstu mesa da izaberete, bitno je kako ćete da ga spremite, jer od toga zavisi ukus. Najbitnija od svega je marinada, a što duže stoji to je bolje.
18. 05. 2024. u 07:00
TOSKANSKA SUPA: Hranljivo čorbasto jelo za gurmane
Stari, dobri provereni recept.
17. 05. 2024. u 22:00
KROFNE PUNJENE ŠLAGOM I JAGODAMA: Kako je sezona jagoda mi vam predlažemo da isprobate ovaj fantastičan recept za krofne
Napravite mekane krofne punjene šlagom i jagodama. Za pripremu treba malo vremena, ali je ukus odličan.
17. 05. 2024. u 20:00
BELA ČORBA OD KARFIOLA: Ukusna, hranljiva i bogata vitaminima
Ova krem čorbica se pravi jako brzo, obožavaće je svi koji je probaju.
17. 05. 2024. u 16:39
Komentari (0)