Sladoled torta pod nazivom Mlečna kraljica je zaista jedna od najboljih smrznutih, sladoled torti i sa pravom nosi naziv kraljice.
Povezane vesti
GRANDISIMO TORTA: Raskošna poslastica sa 4 različita fila - za svačiji ukus
Grandisimo torta je super ako se nekome približava rođendan, jer je raskošna i božanstvenog ukusa. Sastoji se od mekanih kora koje se premazuju sa 4 različita fila, a ne zna se koji je ukusniji. Čokoladni, krem sa lešnicima ili ukusom kafe oduševiće čak i najveće izbirljivce.
01. 06. 2024. u 15:00
SLATKI GREH: Nema kremastijeg i ukusnijeg kolača, a sprema se očas posla
SLATKI greh je brz, lak i jednostavan kolač, koji najlepše trenutke čini izuzetnim.
30. 05. 2024. u 15:00
KREMASTA TIRAMISU TORTA: Brzi desert od piškota i kremastog fila jedan je od najomiljenijih na svetu
Božanstvena tiramisu torta, bez previše utrošenog vremena.
29. 05. 2024. u 15:00
POPULARNI ČIZKEJK SAN SEBASTIAN: Ovo je definitivno najkremastiji kolač koji ćete probati
Kada neko kaže čizkejk, odmah pomislimo na koru od keksa, kremastu sredinu i preliv od voća, ali kad probate ovaj, potpuno drugačiji, čizkejk koji se peče u rerni, sve što ste do sad jeli pašće u zaborav.
28. 05. 2024. u 15:00
IDEALNA POSLAASTICA ZA SUTRAŠNJI ĐURĐEVDAN: Domaći išleri - Tope se u ustima
Što duže stoje, to su lepši. Nijedna slava, pa ni Đurđevdan nije mogla da prođe bez poslastica sa čokoladom, a išleri su, čini se, prednjačili, jer su i lepi “na oko” i mogu dugo da stoje.
05. 05. 2024. u 15:00
Najnovije iz rubrike
GRANDISIMO TORTA: Raskošna poslastica sa 4 različita fila - za svačiji ukus
Grandisimo torta je super ako se nekome približava rođendan, jer je raskošna i božanstvenog ukusa. Sastoji se od mekanih kora koje se premazuju sa 4 različita fila, a ne zna se koji je ukusniji. Čokoladni, krem sa lešnicima ili ukusom kafe oduševiće čak i najveće izbirljivce.
01. 06. 2024. u 15:00
SALATA OD PRŽENIH PAPRIKA I FETA SIRA: Preukusna je i osvežavajuća, a za njenu pripremu dovoljno je 10 minuta
Salate su odličan izbor, jer su lagane i brzinski se spremaju. Takođe možete da ih služite i kao prilog uz meso, a danas vam preporučujemo da isprobate i ovaj recept.
01. 06. 2024. u 13:00
OSSO BUCO: Šuplja teleća kost na italijanski način - ovakvu poslasticu nećete skoro probati
„OSSO buco“ znači „rupa od kosti“. Ovo je recept koji se bazira na srži iz kosti koja čini ovo italijansko jelo od dinstanih telećih kolenica jednim od najpoznatijih gurmanluka na svetu.
01. 06. 2024. u 11:00
LISNATA PITA OD PARADAJZA: Iskoristite sezonu paradajza i napravite jednostavnu lisnatu pitu
Recept je praktičan, jer nije skup, brzo se pravi i nije potrebna posebna kulinarska veština. Ovaj zasitan i ukusan zalogaj će biti pravo osveženje koje ćete uvek rado spremati svojim ukućanima.
01. 06. 2024. u 09:00
DOMAĆE MINI ROL VIRŠLE: Omiljeno pecivo našeg detinjstva
Ukoliko želite da sebi, svojoj porodici ili gostima napravite ukusno pecivo, onda je ovo idealan recept za vas. Mekane i vazdušaste rol viršle su jednostavne za pripremu, a ukus će vas oduševiti.
01. 06. 2024. u 07:00
Komentari (0)