ČOKO-MOKO TORTA SA GOTOVIM KORAMA: Recept za kremastu poslasticu bogatog ukusa

Новости онлине

08. 05. 2024. u 12:03

Čoko-moko torta sa gotovim korama se jako brzo i jednostavno priprema, tako da, bilo da je spremate kako biste se zasladili samo ili povodom nekog slavlja, ova torta je idealan izbor.

ЧОКО-МОКО ТОРТА СА ГОТОВИМ КОРАМА: Рецепт за кремасту посластицу богатог укуса

foto: Youtube/printscreen/Kuhinja Sunčane Staze

Sastojci:

  • 1 pakovanje gotovih čoko kora
  • 450 ml čokoladnog mleka
  • 300 g mlevene plazme
  • 700 g kisele pavlake
  • 200 g šećera u prahu
  • 500 g šlag krema
  • 550 ml kisele vode
  • 100 g crne čokolade

Priprema:

Prvo pripremite prvi fil: šećer u prahu, plazmu i pavlaku i sve dobro promešajte.

Fil podelite na dva jednaka dela, da ima dovoljno za dve korice.

Potom napravite drugi fil: Čvrsto umutite šlag sa kiselom vodom.

Podelite ovaj fil na 3 dela, kako biste imali za dve kore i glazuru.

Na poslužavnik stavite prvu koru, izbockajte je čačkalicom i nalijte sa 150 ml čokoladnog mleka.

Nafilujte koru prvim filom, a potom i drugim, pa ponovite postupak sa drugom korom.

Na treću koru stavite šlag i dekorišite po želji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK PROGNOZA ZA OKTOBAR: Najavljeno da će pasti pola metra snega! Ovakve ekstreme ni meteorolozi ne pamte

ŠOK PROGNOZA ZA OKTOBAR: Najavljeno da će pasti pola metra snega! Ovakve ekstreme ni meteorolozi ne pamte

PREMA najavama meteorologa, oktobar 2025. počeće u Srbiji pod uticajem prodora hladnog vazduha sa severoistoka Rusije koji je došao do Nemačke i Poljske, ali se polako približava ka nama što će prouzrokovati razvoj ciklona u Jonskom, Tirenskom i delu Jadranskog mora i već 1. oktobra, u sredu, u večernjim časovima na jugu i jugozapadu Srbije počeće da pada kiša.

30. 09. 2025. u 20:58

Komentari (0)

KAMERA KOJA I DALJE DIKTIRA PRAVILA IGRE – Huawei Pura 80 Pro