LEPE SE ZA PRSTE: Rebarca sa savršenim prelivom, kao iz restorana
Rebarca mogu da budu od različitih vrsta mesa, a u ovom receptu se koriste svinjska rebarca.
![ЛЕПЕ СЕ ЗА ПРСТЕ: Ребарца са савршеним преливом, као из ресторана ЛЕПЕ СЕ ЗА ПРСТЕ: Ребарца са савршеним преливом, као из ресторана](/data/images/2024-06-15/496626_shutterstock-1929416018_fmob.jpg)
Foto Shutterstock
Sastojci:
1,5 kg svinjskih rebaraca
2 kašike šećera
1 kašičica ljute paprike
1 kašičica belog luka u prahu
1 kašičica crvenog luka u prahu
1 kašičica slatke paprike
So i biber po ukusu
250 ml roštilj sosa
Recept za rebarca sa savršenim prelivom kao iz restorana:
Zagrejte rernu na 150 stepeni. Pomešajte smeđi šećer, običan šećer, ljutu papriku u prahu, beli luk u prahu, crni luk u prahu, slatku papriku u prahu, 2 kašičice soli i biber. Stavite rebra na komad folije dovoljno velik da se presavije i zatvori, a zatim ih stavite na pleh za pečenje. Pospite smesu začina po vrhu rebara. Umotajte foliju oko rebarca i dobro zatvorite da tokom pečenja ne iscuri sok. Pecite dok meso ne omekša i dok ne bude moglo lako da se odvoji od kostiju viljuškom, oko 2 sata.
(Stvar ukusa)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
![„KAO DA NIKADA NISU POSTOJALE“ Nemački novinar u reportaži za Bild o ruskim bombama - Ovo nije moglo da se zamisli... „KAO DA NIKADA NISU POSTOJALE“ Nemački novinar u reportaži za Bild o ruskim bombama - Ovo nije moglo da se zamisli...](/data/images/2021-05-10/94398_untitled_kf.jpg?time=1719076408)
„KAO DA NIKADA NISU POSTOJALE“ Nemački novinar u reportaži za "Bild" o ruskim bombama - "Ovo nije moglo da se zamisli..."
NA ZAPADU nisu mogli da veruju da postoji tako masivna bomba kao što je FAB-3000 koju su ruske snage nedavno upotrebile u Ukrajini, ocenjuje nemački novinar Julijan Repke u reportaži za „Bild“.
22. 06. 2024. u 19:05
![NEVREME TUTNJI SRBIJOM: Počeo i grad, moguće i superćelijske oluje (FOTO/VIDEO) NEVREME TUTNJI SRBIJOM: Počeo i grad, moguće i superćelijske oluje (FOTO/VIDEO)](/data/images/2024-06-22/499409_mixcollage-22-jun-2024-05-36-pm-7703_kf.jpg?time=1719098240)
NEVREME TUTNjI SRBIJOM: Počeo i grad, moguće i superćelijske oluje (FOTO/VIDEO)
Snažna grmljavinska oluja sa Podrinja obrušila se na Krupanj.
22. 06. 2024. u 17:11 >> 17:30
![SVI GLEDAJU U NJENE NOGE: Jelena u belom miniću, a tek da vidite sa kim je (FOTO) SVI GLEDAJU U NJENE NOGE: Jelena u belom miniću, a tek da vidite sa kim je (FOTO)](/data/images/2024-06-24/499817_99252-jelena-djokovic-foto-ata-images-a-ahel-ig_kf.jpg?time=1719215544)
SVI GLEDAJU U NjENE NOGE: Jelena u belom miniću, a tek da vidite sa kim je (FOTO)
NjENE vitke noge došle su u prvi plan...
24. 06. 2024. u 09:52
Komentari (0)