NUTELA TORTA SA PIŠKOTAMA I BELOM ČOKOLADOM: Kremasta i bogata fantazija ukusa
Ova fina torta, koja se po zbirkama recepata može naći i pod imenom "magična torta", fantastičnog je ukusa i bogatog izgleda, tako da se može poslužiti i u najsvečanijim prilikama.

Foto: Printskrin Youtube/Cookrate - Cakes
Sastojci:
- 250 g piškota
- 150 ml mleka
Za fil:
- 500 ml slatke pavlake
- 100 g šećera u prahu
- 500 g maskarponea
- 80 g bele čokolade
- 400 g nutele
Za dekoraciju:
- 60 g crne čokolade
Priprema:
Uzmite duguljasti kalup za hleb i na dno stavite piškote koje ste prvo umočili u mleko.
Umutite slatku pavlaku sa šećerom u prahu.
Dodajte maskarpone pa mutite i dalje.
Podelite smesu na 2 dela i u jedan dodajte nutelu (150 g), a u drugi istopljenu belu čokoladu. Ređajte: beli fil, nutela, crni fil, nutela, beli fil, nutela, crni fil, nutela i na kraju piškote. (trpeza)
Preporučujemo

LOTUS TORTA SA BELOM ČOKOLADOM: Najlepša poslastica sa belom čokoladom i keksom
05. 06. 2024. u 12:18

"DOBRO SMO UPOZNATI SA DOGAĐAJIMA U SRBIJI" Medvedev optužio Zapad za organizovanje protesta u drugim zemljama
ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Rusije i predsednik stranke Jedinstvena Rusija Dmitrij Medvedev optužio je danas zapadne zemlje da organizuju proteste i mešaju se u izborne procese drugih zemalja da bi održale svoju dominaciju.
31. 07. 2025. u 17:01

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

SRPSKA SNAJA IZ ZAMBIJE Opisala svoj prelazak u pravoslavlje: "U početku, neke stvari bile su mi ČUDNE"
PATRICIJA Kaunda iz Zambije pre nekoliko godina zaljubila se u mladića iz Srbije, a zbog njega se doselila u našu zemlju, pa čak i promenila veru.
02. 08. 2025. u 11:32
Komentari (0)