DIPLOMAT TORTA: Poslastica stvorena za vrhunsko uživanje
05. 07. 2024. u 19:00
Otkrivamo vam originalni recept kako biste mogli ovaj čokoladni desert praviti kada poželite. Diplomat torta je uz reformu, esterhazi, saher i neke druge, neizbežna u ponudi svake poslastičarnice koja drži do svog renomea.
Povezane vesti

HILANDARSKA TORTA: Kraljica čokoladnih poslastica sa Svete Gore, kremasta i preukusna
Recept je veoma star, a dobvija se poslastica koja se ne odbija.
10. 04. 2025. u 10:00

MAĐARSKA DOBOŠ TORTA: Savršena poslastica za svaku priliku, budi nostalgiju
Ova torta poreklom je iz Mađarske, a poznata je po puterastim korama i filu. Izuzetno bogatog i raskošnog ukusa, doboš torta je idealna za posluživanje u svečanim prilikama.
09. 04. 2025. u 14:30

TORTA JUŽNI VETAR: Neodoljivo kremasta sa korama koje se tope u ustima (VIDEO)
Južni vetar tortu pravile su još naše bake, a recept se obično prenosi sa kolena na kolena. Jedna je od najkremastijih koje ste ikada jeli, a ukus očarava već pri prvom zalogaju.
01. 03. 2025. u 15:00Jovana Vasić

ČEMBERLEN TORTA: Raskošna poslastica, božanstvenog ukusa
Čemberlen torta je prava starinska torta i sa njom nikada nećete pogrešiti. Kombinacija mekih kora s orasima, dva fila koja se spajaju u jedan i grilijaša, ukus koji osvaja.
12. 02. 2025. u 13:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

JEDNOSTAVAN RECEPT ZA GOVEĐI PILAV: Sočno i okrepljujuće jelo koje se priprema brzinski
Ovaj pilav je prava gozba u jednom tiganju – mirisan, bogat, sladunjav od šargarepe i suvog grožđa, a punog ukusa zahvaljujući začinima i sočnoj govedini. Savršen za sve koji vole orijentalnu notu u domaćem obroku.
21. 04. 2025. u 16:00

KOLAČI OD BANANE I SUSAMA SA CRNOM ČOKOLADOM: Zdrava, brza i neodoljiva poslastica
Kolači od banane i susama sa crnom čokoladom se lako prave, i potrebno vam je samo par sastojaka.
21. 04. 2025. u 14:30

MIMOZA TORTA: Još lepša od salate, kremasta je, puna fila, oduševiće vas na prvi zalogaj (VIDEO)
Kremasta Mimoza slana torta pravo je osveženje za uskršnju trpezu. Njen lagan i penast fil topi se u ustima, dok se blagi ukusi savršeno stapaju u harmoničnu celinu.
21. 04. 2025. u 11:30

ČORBA OD CVEKLE: Zdrava i ukusna, a krepi organizam u trenu, sipaćete tanjir više
Lagana, a zdrava čorba, pravićete stalno.
21. 04. 2025. u 10:00

PUNJENA PLEĆKA: Sočno i slasno jelo raspametiće vas od prvog zalogaja
Gurmanski specijalitet za one izbirljive, savršeno ukusan ručak.
21. 04. 2025. u 08:30
Komentari (0)