ZEBRA KOLAČ: Slatkiš s kojim je nemoguće pogrešiti
22. 07. 2024. u 09:00
Slasni zebra kolač, nazvan tako zbog crno-belog testa koje podseća na zebrine šare, jedna je od poslastica iz bakinog kuvara kojoj se uvek rado vraćamo.
Povezane vesti
KOLAČIĆI KOJI MIRIŠU NA LJUBAV: Sve se samo pomeša i peče, a tope se u ustima (RECEPT)
RECEPT koji je obradovao mnoge.
01. 10. 2025. u 16:43
JESENJA EKSPLOZIJA UKUSA: Kolač od borovnica osvaja na prvi zalogaj
AKO volite osvežavajuće, voćne i mirisne poslastice, kolač od borovnica je pravi izbor za vas.
27. 09. 2025. u 19:00
Najnovije iz rubrike
REZANCI SA POVRĆEM I TOFUOM: Ukusna azijska inspiracija
Brzo, lako i puno ukusa – ovo jelo donosi duh istočne kuhinje u vaš dom. Kombinacija elastičnih pirinčanih rezanaca, hrskavog povrća i tofua u bogatom, slatko-slanom sosu čini savršen obrok za ručak ili laganu večeru.
27. 10. 2025. u 16:00
PALAČINKE SA BRESKVOM: Mirisne, lagane i pufnaste
Ove palačinke od breskvi savršene su za vikend doručak ili slatku popodnevnu užinu. Komadići svežeg voća daju im prirodnu slatkoću i sočnost, a u kombinaciji sa medom i šećerom u prahu dobijaju ukus kao iz najboljeg kafića.
27. 10. 2025. u 15:00
ČIZKEJK SA CIMETOM I KREMASTIM PRELIVOM: Kolač koji miriše na jesen
Kremast, nežan i mirisan — ovaj čizkejk je pravi užitak za ljubitelje suptilnih začina i mekane teksture. Cimetova podloga i blago začinjen fil daju mu jesenji karakter, dok ga lagani kremasti preliv čini svečano elegantnim. Savršen je uz šoljicu kafe ili kao zvezda praznične trpeze.
27. 10. 2025. u 14:00
HRSKAVE PAPRIKE PUNJENE SIROM: Ukus domaće kuhinje
Pečene paprike punjene sirom, zatim pohovane do zlatne boje, spajaju miris tradicije i neodoljiv ukus koji podseća na pravi domaći ručak. Spolja hrskave, iznutra mekane i pune topljenog sira – savršene su kao predjelo, lagani obrok ili jelo za svečanu trpezu.
27. 10. 2025. u 13:00
KREMASTA PASTA SA KOBASICOM I POVRĆEM: Savršeno za brzu večeru za celu porodicu
Ovo je jedno od onih jela koje možete pripremiti za manje od 30 minuta — zasitno, mirisno i puno ukusa.
27. 10. 2025. u 12:26
Komentari (0)