BARON TORTA: Najlepši spoj kremastog čokoladnog fila i malina
20. 07. 2024. u 15:00
Zamislite najsavršeniji spoj čokolade i pomalo kiselastih malina.
Povezane vesti

BARON TORTA: Predivna čokoladna poslastica, kojoj posebnu notu daje fil od malina
Upravo taj ukus je nešto što baron tortu izdvaja u moru drugih, ukusnih, kremastih i savršenih. Za njenu pripremu je potrebno malo više truda i umeća, ali rezultat je takav da vam neće biti žao što ste uložili vreme i novac.
03. 04. 2025. u 13:00

TORTA PTIČJE MLEKO: Troslojna rapsodija savršenog ukusa (VIDEO)
Kada je jednom probate, pravićete je stalno.
20. 04. 2025. u 16:00

KAO U GRČKOJ: Sutlijaš sa mastikom
Tradicionalno grčko alkoholno žestoko piće odlično se "snalazi" u sutlijašu posle kog vas neće boleti glava.
10. 04. 2025. u 16:00

HILANDARSKA TORTA: Kraljica čokoladnih poslastica sa Svete Gore, kremasta i preukusna
Recept je veoma star, a dobvija se poslastica koja se ne odbija.
10. 04. 2025. u 10:00

MAĐARSKA DOBOŠ TORTA: Savršena poslastica za svaku priliku, budi nostalgiju
Ova torta poreklom je iz Mađarske, a poznata je po puterastim korama i filu. Izuzetno bogatog i raskošnog ukusa, doboš torta je idealna za posluživanje u svečanim prilikama.
09. 04. 2025. u 14:30
Najnovije iz rubrike

JEDNOSTAVAN RECEPT ZA GOVEĐI PILAV: Sočno i okrepljujuće jelo koje se priprema brzinski
Ovaj pilav je prava gozba u jednom tiganju – mirisan, bogat, sladunjav od šargarepe i suvog grožđa, a punog ukusa zahvaljujući začinima i sočnoj govedini. Savršen za sve koji vole orijentalnu notu u domaćem obroku.
21. 04. 2025. u 16:00

KOLAČI OD BANANE I SUSAMA SA CRNOM ČOKOLADOM: Zdrava, brza i neodoljiva poslastica
Kolači od banane i susama sa crnom čokoladom se lako prave, i potrebno vam je samo par sastojaka.
21. 04. 2025. u 14:30

MIMOZA TORTA: Još lepša od salate, kremasta je, puna fila, oduševiće vas na prvi zalogaj (VIDEO)
Kremasta Mimoza slana torta pravo je osveženje za prazničnu svečanu trpezu. Njen lagan i penast fil topi se u ustima, dok se blagi ukusi savršeno stapaju u harmoničnu celinu.
21. 04. 2025. u 11:30

ČORBA OD CVEKLE: Zdrava i ukusna, a krepi organizam u trenu, sipaćete tanjir više
Lagana, a zdrava čorba, pravićete stalno.
21. 04. 2025. u 10:00

PUNJENA PLEĆKA: Sočno i slasno jelo raspametiće vas od prvog zalogaja
Gurmanski specijalitet za one izbirljive, savršeno ukusan ručak.
21. 04. 2025. u 08:30
Komentari (0)