BARON TORTA: Najlepši spoj kremastog čokoladnog fila i malina
20. 07. 2024. u 15:00
Zamislite najsavršeniji spoj čokolade i pomalo kiselastih malina.
Povezane vesti

BARON TORTA: Predivna čokoladna poslastica, kojoj posebnu notu daje fil od malina
Upravo taj ukus je nešto što baron tortu izdvaja u moru drugih, ukusnih, kremastih i savršenih. Za njenu pripremu je potrebno malo više truda i umeća, ali rezultat je takav da vam neće biti žao što ste uložili vreme i novac.
03. 04. 2025. u 13:00

REFORMA TORTA: Uživajte u divnom ukusu ovog posebnog deserta
Reforma torta je poznata po sočnim korama od oraha i bogatom kremu od žumanaca i čokolade.
24. 04. 2025. u 11:30

TORTA PTIČJE MLEKO: Troslojna rapsodija savršenog ukusa (VIDEO)
Kada je jednom probate, pravićete je stalno.
20. 04. 2025. u 16:00

KAO U GRČKOJ: Sutlijaš sa mastikom
Tradicionalno grčko alkoholno žestoko piće odlično se "snalazi" u sutlijašu posle kog vas neće boleti glava.
10. 04. 2025. u 16:00

HILANDARSKA TORTA: Kraljica čokoladnih poslastica sa Svete Gore, kremasta i preukusna
Recept je veoma star, a dobvija se poslastica koja se ne odbija.
10. 04. 2025. u 10:00
Najnovije iz rubrike

TOLIKO JE SOČAN I MEKAN DA SE BUKVALNO TOPI U USTIMA: Oslić na manastirski način
UKUS je odličan, a najbitnije je što ćete svojim najmilijima poslužiti zdrav obrok.
03. 06. 2025. u 07:00

SUPER UŽINA KOJA ĆE VAM DATI ENERGIJE: Ječmeni keksići (VIDEO)
KADA želite brz i ukusan dezert ili vam se gosti pojave nenajavljeni na vratima, domaći keks je sjajno rešenje i sa razlogom je omiljena domaća poslastica.
02. 06. 2025. u 11:00

MEKANE I MIRISNE: Princes krofne, kremasta poslastica koja podseća na detinjstvo (VIDEO)
DESERT iz bakine kuhinje koji budi nostalgiju na detinjstvo, najbolje odmah stavite duplu meru.
02. 06. 2025. u 09:00

PUN JE PROTEINA I ZDRAVIH MASTI: Hleb od tikvica (VIDEO)
ZDRAV i ukusan, osvojiće vas na prvi zalogaj.
02. 06. 2025. u 07:00

NAJBOLJI RECEPT ZA BAKIN KOLAČ: Tajna je u jednom sastojku koji svi zaborave da stave u testo
STARINSKI recept za bakin kolač koji može da se jede u bilo koje doba dana.
01. 06. 2025. u 11:00
Komentari (0)