Recept koji će vas oboriti s nogu. Pre svega zbog lakoće pripreme, a odmah potom i zbog niske ukupne cene i izdašnosti, ovo će postati često pravljena torta u svačijem domu.
Povezane vesti
KORNET TORTA: Savršeno kremasta, topi se u ustima, jedan sastojak joj daje neverovatan šmek
Jedna savršena poslastica kao izmišljena za ove tople dane pred nama.
07. 08. 2024. u 15:00
TVIKS TORTA SA PUNO ČOKOLADE I KARAMELE: Ukus je prava fantazija za sve ljubitelje čokolade i karamele
Za tviks tortu nije vam potrebno puno vremena, a ni kulinarskog umeća. Zalogaji puni hrskavog biskvita i još bogatijih slojeva karamele i čokolade užitak su za sva čula.
30. 07. 2024. u 16:00
BARON TORTA: Najlepši spoj kremastog čokoladnog fila i malina
Zamislite najsavršeniji spoj čokolade i pomalo kiselastih malina.
20. 07. 2024. u 15:00
GRANDISIMO TORTA: Raskošna poslastica sa 4 različita fila - za svačiji ukus
Grandisimo torta je super ako se nekome približava rođendan, jer je raskošna i božanstvenog ukusa. Sastoji se od mekanih kora koje se premazuju sa 4 različita fila, a ne zna se koji je ukusniji. Čokoladni, krem sa lešnicima ili ukusom kafe oduševiće čak i najveće izbirljivce.
01. 06. 2024. u 15:00
SLATKI AUSTRIJSKI DESERT: Malakof torta
Ova austrijska poslastica će vas zavesti kremastim filom i ukusom badema.
09. 08. 2024. u 14:00
Najnovije iz rubrike
NAJSOČNIJI KOLAČ OD ŠLJIVA: Lenja pita koja se pravi za par minuta
Najsočniji kolač od šljiva pravi se lako a može poslužiti i umesto doručka uz šoljicu domaće kafe.
12. 08. 2024. u 17:00
OVAKO SE PRAVI SOK OD SMOKVINOG LISTA: Recept koji morate isprobati
Uživajte u ovom sirupu u predstojećim vrelim danima.
12. 08. 2024. u 15:00
SALATA SA PEČENIM KROMPIRIĆIMA I PAPRIKOM: Punoća krompira i ukus paprike se izvrsno uklapaju
Salata sa pečenim krompirićima i paprikom je dovoljna kao obrok za sebe.
12. 08. 2024. u 13:11
SOČNI GOVEĐI FILE: Isečen na trakice i dinstan sa paradajz sosom i začinima je ručak u kome ćete uživati
Ovako nešto ukusno do sada niste jeli.
12. 08. 2024. u 11:16
PATLIDŽAN POHOVAN U RERNI: Malo susama i parmezana čine čudo od ukusa
Spolja hrskave, a iznutra sočne kriške patlidžana postaće vam omiljeno jelo, naročito što se priprema bez mnogo ulje, u rerni.
12. 08. 2024. u 10:23
Komentari (0)