RECEPT ZA ČIZKEJK: Omiljena torta od 3 sloja, topi se u ustima
18. 11. 2024. u 17:00
Jedna od najpoznatijih torti. Neodoljiva slatko kisela poslastica sa crvenim voćem, sirom i mlevenim keksom, idealna za sve ljubitelje voćnih i osvežavajućih slatkiša.
Povezane vesti
GRČKA TORTA KOJA SE PAMTI: Kremasti klasik za svaku svečanu trpezu
GRČKA torta je raskošna i kremasta poslastica koja spaja lagane orašaste kore i bogat, čokoladno–keksasti fil.
28. 10. 2025. u 13:30
Najnovije iz rubrike
POGAČICE SA LUKOM I PEČURKAMA: Mirisne lepinje koje se tope u ustima
Ove meke, zlatno pečene lepinje sa lukom i pečurkama spajaju tradicionalan ukus domaćeg testa i bogat, aromatičan fil. Odlične su za užinu, doručak, kao i uz supe, čorbe ili salate. Jednostavne za pripremu, a izuzetno ukusne — idealne su za svaki dan.
14. 11. 2025. u 10:17
LEPINJE PUNJENE KAČKAVALJEM I SPANAĆEM: Meko, mirisno i neodoljivo – domaće testo koje osvaja!
AKO ste ljubitelj mirisa sveže pečenog testa i volite da iznenadite ukućane nečim toplim i ukusnim, ove lepinje biće pravi izbor za vas.
14. 11. 2025. u 07:00
PROZJAKI: Starinske lepinje iz tiganja koje mirišu na dom
Mekane, zlatne i lagane, ove lepinje osvajaju jednostavnošću i ukusom starih vremena.
13. 11. 2025. u 21:54
FERERO BAJADERA: Luksuzan kolač bez pečenja – savršen za svečane prilike
Ako volite kombinaciju lešnika, čokolade i nutele, ovaj recept će vas oduševiti! Ferero bajadere su bogate, mirisne i tope se u ustima. Priprema je jednostavna, a ukus i izgled dostojni najlepše praznične trpeze.
13. 11. 2025. u 21:35
SVINJSKI VRAT SA JABUKAMA I CRNIM LUKOM: Recept za sočno meso
Ovo jelo donosi savršen balans između slatkoće jabuke i pune arome mesa, uz blago biljne note timijana i majčine dušice. Idealno za svečani ručak ili nedeljnu porodičnu večeru.
13. 11. 2025. u 21:25
Komentari (0)