POSNA BAJADERA: Mnogima omiljeni sitni kolač
14. 03. 2025. u 15:00
Bajadera sa razlogom važi za kraljicu sitnih kolača, a ova posna varijanta podjednako je ukusna kao i mrsna.
Povezane vesti

POSNI MUS KOLAČ: Posne poslastice i te kako mogu da budu neodoljivo ukusne, a ova je pravi dokaz
Kremasta fantazija spremna očas posla.
01. 04. 2025. u 16:00

POSNO, UKUSNO A PRAVI SE OČAS POSLA: Mramorni kolač kojim ćete oduševiti ukućane (VIDEO)
Posni mramorni kokos kolač na vodi je toliko ukusan da ga obožavaju i najveći sladokusci!
14. 04. 2025. u 11:30

POSNE BRESKVICE: Kolačići našeg detinjstva
Popularne breskvice, kolačići inspirisani vanilicama, obično se prave od testa s mlekom i jajima.
05. 04. 2025. u 14:30

POSNI KOLAČ SA MAKOM: Toliko je ukusan, da se topi u ustima
Posni kolač sa makom se brzo i lako pravi, gotov je za manje od sat vremena.
29. 03. 2025. u 13:00

POSNI JAFA KOLAČ: Poslastica koju sve generacije obožavaju
Dani Velikog posta uveliko traju, a domaćice su iz dana u dan u potrazi za receptima ukusnih jela i poslastica, koja se spremaju bez mleka, jaja i drugih mrsnih sastojaka.
26. 03. 2025. u 11:30
Najnovije iz rubrike

TOLIKO JE SOČAN I MEKAN DA SE BUKVALNO TOPI U USTIMA: Oslić na manastirski način
UKUS je odličan, a najbitnije je što ćete svojim najmilijima poslužiti zdrav obrok.
03. 06. 2025. u 07:00

SUPER UŽINA KOJA ĆE VAM DATI ENERGIJE: Ječmeni keksići (VIDEO)
KADA želite brz i ukusan dezert ili vam se gosti pojave nenajavljeni na vratima, domaći keks je sjajno rešenje i sa razlogom je omiljena domaća poslastica.
02. 06. 2025. u 11:00

MEKANE I MIRISNE: Princes krofne, kremasta poslastica koja podseća na detinjstvo (VIDEO)
DESERT iz bakine kuhinje koji budi nostalgiju na detinjstvo, najbolje odmah stavite duplu meru.
02. 06. 2025. u 09:00

PUN JE PROTEINA I ZDRAVIH MASTI: Hleb od tikvica (VIDEO)
ZDRAV i ukusan, osvojiće vas na prvi zalogaj.
02. 06. 2025. u 07:00

NAJBOLJI RECEPT ZA BAKIN KOLAČ: Tajna je u jednom sastojku koji svi zaborave da stave u testo
STARINSKI recept za bakin kolač koji može da se jede u bilo koje doba dana.
01. 06. 2025. u 11:00
Komentari (0)