TORTA OD JAGODA: Izdašna i preukusna, svi će vam tražiti recept
08. 04. 2025. u 07:00
Ovaj recept obavezno zapišite, možete ga iskoristiti u bilo kojoj prilici, jer svi obožavaju ovaj slatkiš.
Povezane vesti

MOHITO TORTA: Očaravajuća poslastica neodoljivog ukusa
Mohito torta je kremasta, osvežavajuća i savršena za sve proslave.
28. 04. 2025. u 13:00

ŠUŠKAVAC TORTA: Najkremastiji slatkiš kom je nemoguće odoleti
Torte sa sušenim korama od belanaca su fantastične, ali se ne prave često jer sušenje kora oduzima jako puno vremena. Ipak, za ovu šuškavu puslicu vredi potruditi se - pročitajte recept i odmah će vam biti jasno!
25. 04. 2025. u 10:00

TORTA PTIČJE MLEKO: Troslojna rapsodija savršenog ukusa (VIDEO)
Kada je jednom probate, pravićete je stalno.
20. 04. 2025. u 16:00

AMBASADOR TORTA: Pravi izbor za Uskrs, puna oraha i čokolade (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za Ambasador tortu kojoj nema ravne.
18. 04. 2025. u 10:00

HILANDARSKA TORTA: Kraljica čokoladnih poslastica sa Svete Gore, kremasta i preukusna
Recept je veoma star, a dobvija se poslastica koja se ne odbija.
10. 04. 2025. u 10:00
Najnovije iz rubrike

SPREMITE PALENTU KAO ITALIJANI: Tako je ukusna da joj nećete moći odoleti (VIDEO)
ITALIJANI jedu palentu sa grilovanim povrćem ili mesom, na ovaj način ne ugoje se ni gram.
31. 05. 2025. u 07:00

NAJBOLJI RECEPT ZA KOLAČ KARPATI: Izgleda kao iz poslastičarnice, a pravi se lako (VIDEO)
KARPATI kolač je kremast, lagan i vizuelno impresivan desert koji podseća na planinske vrhove po kojima je i dobio ime.
30. 05. 2025. u 11:00

JEDAN BRZI, A UKUSAN OBROK: Medaljoni od tikvica sa ćurećim mesom
MEDALjONI od tikvica sa ćurećim mesom su lagano, sočno i zdravo jelo.
30. 05. 2025. u 09:00

MEKE, MIRISNE I GOTOVE ZA ČAS -Pogačice od krompira i sira (VIDEO)
RECEPT za brze pogačice – one su mini i idealne za doručak, užinu ili kao grickalica uz čašu jogurta.
30. 05. 2025. u 07:00

MIRISNA POSLASTICA KOJA POMERA GRANICE DOBROG UKUSA: Štrudla sa vanil kremom
NEODOLjIVA poslastica u savršenom spoju ukusa.
29. 05. 2025. u 13:00
Komentari (0)