ŠUŠKAVAC TORTA: Najkremastiji slatkiš kom je nemoguće odoleti
25. 04. 2025. u 10:00
Torte sa sušenim korama od belanaca su fantastične, ali se ne prave često jer sušenje kora oduzima jako puno vremena. Ipak, za ovu šuškavu puslicu vredi potruditi se - pročitajte recept i odmah će vam biti jasno!
Povezane vesti

MOHITO TORTA: Očaravajuća poslastica neodoljivog ukusa
Mohito torta je kremasta, osvežavajuća i savršena za sve proslave.
28. 04. 2025. u 13:00

TORTA PTIČJE MLEKO: Troslojna rapsodija savršenog ukusa (VIDEO)
Kada je jednom probate, pravićete je stalno.
20. 04. 2025. u 16:00

AMBASADOR TORTA: Pravi izbor za Uskrs, puna oraha i čokolade (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za Ambasador tortu kojoj nema ravne.
18. 04. 2025. u 10:00

HILANDARSKA TORTA: Kraljica čokoladnih poslastica sa Svete Gore, kremasta i preukusna
Recept je veoma star, a dobvija se poslastica koja se ne odbija.
10. 04. 2025. u 10:00

TORTA OD JAGODA: Izdašna i preukusna, svi će vam tražiti recept
Ovaj recept obavezno zapišite, možete ga iskoristiti u bilo kojoj prilici, jer svi obožavaju ovaj slatkiš.
08. 04. 2025. u 07:00
Najnovije iz rubrike

DIVNOG MIRISA I JOŠ BOLJEG UKUSA: Domaći sok od ruže (VIDEO)
SOK od latica ruže pročišćava krv, smiruje napetost, a osim toga je odličan kod upale grla, reumatizma, žutice, za čišćenje jetre, u slučajevima vrtoglavice, glavobolje i narušene crevne flore.
01. 07. 2025. u 09:00

HRSKAVA I SLASNA PICA POGAČA: Savršen spoj tradicionalnog i modernog (VIDEO)
Danas sa vama delimo nešto neobično – picu u obliku pogače!
01. 07. 2025. u 07:00

GOTOVA ZA SAMO 15 MINUTA: Najkremastija sladoled torta
IDEALAN letnji desert za posebne prilike ili da se jednostavno počastite bez mnogo truda.
30. 06. 2025. u 13:00

ODLIČAN PRILOG ILI OBROK ZA SEBE: Salata sa karfiolom i jajima
AKO tražite recept za salatu sa karfiolom i jajima, na pravom ste sajtu.
30. 06. 2025. u 11:00

SARMICE OD BLITVE: Zdrave, lake za pripremu i idealne za letnje dane (VIDEO)
Danas sa vama delimo ukusnu i laganu ideju za ručak – sarmice od blitve.
30. 06. 2025. u 09:00
Komentari (0)