SA MEDOM I KAKAOM: Energetske bombice
Zdrave, ukusne, podižu energiju za tili čas, a lako se prave! Šta ćete više od poslastice?
Foto Shutterstock
Potrebno je:
- 100 g bademovog brašna
- 50 g meda
- 50 g suvog grožđa
- 50-70 ml soka pomorandže
- tamni kakao prah, za posipanje
Najpre operite i očistite suvo grožđe od trunčica, pa ga prelijte mlakom vodom da bi lepo omekšalo (dovoljno je da tako odstoji desetak minuta). U dubljoj posudi pomešajte bademovo brašno (ili mleveni badem, ako ga nemate), med i suvo grožđe, pa postepeno dosipajte sok, sve dok ne dobijete kompaktnu smesu. Od ovog materijala bombice možete oblikovati odmah, nema potrebe da odstoji pre toga. Rukama formirajte kuglice pa ih uvaljajte u kakao prah i poslužite odmah.
Preporučujemo
TRIK KOJI UKLANjA GORČINU I MENjA UKUS DžIGERICE: Jednostavno, brzo i provereno
02. 12. 2025. u 13:53
EKSKLUZIVNO - URANIJUM I TEŠKI METALI OTKRIVENI U TKIVU GENERALA PAVKOVIĆA: Iz italijanske laboratorije stigli rezultati analiza (FOTO)
U TUMORSKOM tkivu generala Nebojše Pavkovića, koje je 15. septembra poslato na analize u specijalizovanu laboratoriju u Italiji, pronađeni su uranijum i teški metali u ekstremno visokim koncentracijama!
29. 11. 2025. u 08:00
OTAC PADAO U NESVEST, HITNA INTERVENISALA NEKOLIKO PUTA Mučne scene na sahrani Ane Radović - Iz porodične kuće je ispratili na večni počinak
DANAS je na Zlatiborskom groblju sahranjena Ana Radović iz Čajetine, koja je poginula u teškoj sabraćajnoj nesreći na magistralnom putu kod Čačka.
28. 11. 2025. u 14:45
ISPLIVAO SNIMAK: Šerif peva - "Smradovi su preko Drine prešli" - a tvrdi da pesmu nikad nije izvodio
BURA oko fotografije i snimka folkera Ace Lukasa sa Naserom Orićem, nekadašnjim komandantom jedinica Armije RBiH u području Srebrenice tokom rata u Bosni i Hercegovini, ne stišava se. I dalje akteri "kafanskog susreta" izazivaju veliku pažnju, a sad je u centru pevač Šerif Konjević, koji je pozvao srpskog pevača da prisustvuje privatnoj proslavi u restoranu u centru Sarajeva, gde je bio pozvan i Naser Orić.
02. 12. 2025. u 12:35
Komentari (0)