NEODOLJIVI SLATKI ZALOGAJČIĆI: Čokoladna gnezda
Sa kornfleksom i šarenim bombonicama privlačna su deci ali i starijima!

Foto Shutterstock
Potrebno je:
- 180 g meda
- 180 g margarina
- 180 g šećera
- 180 g čokolade za kuvanje
- 180 g kornfleksa
- 100 g šarenih čokoladnih bombona
Šećer, med i margarin sipajte u šerpu, stavite na vatru umerene jačine, pa mešajte polako dok se svi sastojci ne sjedine. Dodajte čokoladu za kuvanje, a kada se otopi, sklonite posudu sa ringle. U smesu dodajte kornfleks i dobro izmešajte, da bi se svi sastojci povezali. Zatim kašikom vadite „gnezda“, ređajte ih na pek-papir, svako pospite šarenim čokoladnim bombonama, pa ostavite da se dobro ohlade i stegnu pre serviranja.

"POJEDOH SE ŽIV, IZLUDE ME TO" Vučić o otvaranju auto-puta do Požege: To su već foliranja i glupiranja, krajnji rok do ponedeljka
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je iz Čačka o otvaranju auto-puta do Požege.
03. 07. 2025. u 11:49

"MOGLO BI UMRETI 4.500 LjUDI" Ova zemlja je najugroženija na Zapadnom Balkanu, hitan sastanak u SZO zbog vrućina u Evropi
JUŽNA Evropa suočava se sa žestokim toplotnim talasom - temperature prelaze 40 stepeni Celzijusa, a u španskoj pokrajini Uelva izmereno je rekordnih 46 stepeni, što je najviša junska temperatura u istoriji zemlje. Istovremeno, Italija, Grčka, Portugalija i Zapadni Balkan takođe beleže rekordne vrućine, praćene šumskim požarima i ljudskim žrtvama.
01. 07. 2025. u 11:45

ISPOVEST RADNICE: "Kad biste ovo znali, nikad ne biste kročili na kruzer"
DRUŠTVENIM mrežama kruže viralni snimci u kojima osoba koja se predstavlja kao radnica na kruzeru deli detalje iz života na brodu. U jednom takvom videu podelila je niz fotki u kojima tvrdi da otkriva tajne života na kruzeru i tako šokirala mnoge.
05. 07. 2025. u 11:33
Komentari (0)