SAMO TRI SASTOJKA: Za najfinije puslice

Новости онлајн

04. 08. 2025. u 10:54

TOLIKO jednostavna i toliko slavna, puslica je fini slatki zalogaj koji se divno slaže sa kremovima i sladoledom.

САМО ТРИ САСТОЈКА: За најфиније пуслице

Foto: Jutjub/Printskrin/ Recepttura

Poslužite ih uz sladoled ili seckano voće.

Sastojci:

* belanca, 4
* šećer, 200 g
* so, prstohvat

Priprema:

Umutite belanca sa prstohvatom soli dok ne dobijete čvrst sneg, zatim postepeno dodajte šećer i nastavite da mutite dok ne postane sjajno.

Kašikom vadite puslice na papir za pečenje i pecite, tj. sušite puslice na 100 stepeni oko 90 do 120 minuta. Naravno, biće lepše ako smesu stavite u dresir kesu sa zvezdastim nastavkom.

Od veličine puslica zavisiće i vreme pečenja, pa proveravajte rernu ako su puslice male. 

Prijatno!

(Super recepti/Žena)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OSVOJI KARTE ZA EVROBASKET 2025 i navijaj svim srcem za Srbiju