POSNI GRLIJAŠ KOLAČ – Starinska slast koja osvaja na prvi zalogaj
03. 11. 2025. u 11:00
Miris karamela, oraha i čokolade koji ispunjava kuhinju vraća nas u detinjstvo. Grlijaš kolač je jedna od onih poslastica koje se prave s ljubavlju i strpljenjem.
Povezane vesti
POSNA MEDENA PITA: Miris meda, karamele i lešnika ispuniće celu kuću!
Ova posna medena pita spaja tradicionalni ukus medenih kora sa savršeno kremastim karamel filom i primamljivom čokoladnom notom. Savršena za slave, post i svečane prilike – ova pita dokazuje da posni kolači mogu biti i raskošni i neodoljivi!
03. 11. 2025. u 09:44
POSNE ORAH KOCKE: Jednostavan za pripremu, a izgledom i ukusom ne zaostaje ni za jednim „mrsnim“ kolačem!
Kada poželite nešto slatko tokom posta, ove posne orah kocke biće pravi izbor. Lagana kora, osvežavajući limunski fil i bogati čokoladno-orahov sloj čine savršenu kombinaciju ukusa.
02. 11. 2025. u 21:35
Najnovije iz rubrike
POSNE LAZANJE: Brzo se spremaju, a ukus sve obara sa nogu
POSNE lazanje su idealno jelo za dane posta, ali i za svaki porodični ručak ili večeru. Umesto mesa i bešamela, koriste se povrće, pasulj i aromatičan paradajz sos.
18. 12. 2025. u 16:31
POSNI HRSKAVI ŠTAPIĆI: Recept za ukusno posno pecivo
JEDNOSTAVNI za pripremu, preukusni i savršeno hrskavi, idealni su uz TV, druženje ili kao dodatak svakom posnom stolu.
18. 12. 2025. u 07:00
JELO KOJE MIRIŠE NA DETINJSTVO: Recept za posni paprikaš sa domaćom taranom (VIDEO)
IDEALAN predlog za ručak.
17. 12. 2025. u 15:47
SALATA OD PILETINE, PASULJA I JAJA: Kremasto, zasitno i vrlo ukusno!
OVO je jedna od onih salata koje prve nestaju sa stola – zasitna, kremasta i veoma raznovrsna. Savršena je za večeru, slavlje, druženje ili kao obrok za poneti.
17. 12. 2025. u 12:33
POSNO SLANO PECIVO: Nova kombinacija ukusa koja će vas oduševiti!
MALO testa, ali ovog puta u drugačijoj i jako ukusnoj kombinaciji – šampinjoni, kukuruz, sušeni paradajz, masline i mirisni začini. Savršeno za post, ali i za svaku priliku kada želite nešto slano i mekano.
17. 12. 2025. u 07:00
Komentari (0)