LISNATI ŠTAPIĆI SA BRI SIROM I DŽEMOM OD MALINE: Elegantno, jednostavno i neodoljivo!
06. 11. 2025. u 13:00
KREMASTI bri, slatko-kiselkast džem od maline i miris svežeg timijana stvaraju savršenu ravnotežu ukusa. Idealni su kao predjelo uz čašu vina, kao grickalica za praznični sto ili brza, a efektna zakuska.
Povezane vesti
TRUFLE SA ORASIMA I ČOKOLADOM: Mali zalogaj čistog užitka!
OVE elegantne čokoladne trufle, sa mekanim kremastim ganašem, hrskavim orasima i sjajnim čokoladnim sosom, predstavljaju savršenu gurmansku poslasticu. Lako se pripremaju, a svojim izgledom i ukusom podsećaju na ručno rađene delikatese iz vrhunskih poslastičarnica.
18. 11. 2025. u 11:00
MEDENJAK SA GRIZ KREMOM: Tradicionalni ukus koji uvek uspe
OVA torta je jedan od onih kolača koji u trenutku ispune kuću mirisom meda i čokolade. Mekane kore, nežan griz krem i bogat čokoladni preliv čine savršenu kombinaciju koja se topi u ustima.
17. 11. 2025. u 11:00
KARAMEL KOCKE: Miris detinjstva na vašem stolu
ZA SVE ljubitelje domaćih kolača koji spajaju starinski ukus i savršenu kremastu teksturu, donosimo recept za neodoljive karamel kocke.
11. 11. 2025. u 14:30
Najnovije iz rubrike
NAPRAVITE SAVRŠENE UKRASE ZA SLAVSKI KOLAČ: Iz manastira stižu saveti sa kojima ne možete pogrešiti
UZ nekoliko sastojaka i malo strpljenja, svaka domaćica može da oblikuje ruže,listiće i cvetove od testa koji će slavski kolač pretvoriti u istinski simbol vere.
28. 11. 2025. u 13:25
POSNE ŽERBO ŠTANGLICE: Tradicionalni kolač pun ukusa
Kombinacija mekanog testa, mirisnog džema od kajsije i bogatih mlevenih oraha čini ovaj kolač savršenim za slave, praznike i sve posebne prilike.
28. 11. 2025. u 13:00
BAUNTI ŠTANGLICE: Prepoznatljiv, bogat ukus kokosa sa dodatkom keksa — savršena kombinacija!
Keksasta podloga, mirisni beli fil od kokosa i nežna čokoladna ganaš glazura čine savršen slojeviti dezert koji izgleda prefinjeno, a priprema se bez mnogo truda.
28. 11. 2025. u 12:08
KREM ČORBA OD LEBLEBIJA: Brz i mirisan obrok
Kombinacija blagog karija, kremastog kokosovog mleka i lagane ljutine čilija daje jelu dubinu ukusa, a dodavanje malo pirinča čini je još bogatijom i punijom.
28. 11. 2025. u 11:00
NOVI FAVORIT DOMAĆE TRPEZE: Srbi ga obožavaju jer se sprema brže od pirinča
AKO ste ikada stajali nad šporetom i razmišljali šta da poslužite uz meso ili povrće, a da ne bude ono dosad isto, kus kus vam verovatno već kuca na vrata.
28. 11. 2025. u 08:50
Komentari (0)