KO JE NA LOTOU OSVOJIO PET MILIONA EVRA? "Novosti" u Pančevu, gde je uplaćen dobitni tiket - Građani znatiželjno opsedaju trafiku (FOTO)

D. Matović

22. 12. 2023. u 19:10

VEST o kojoj od preksinoć bruji Srbija, da je izvučena sedmica na Lotou, stigla je iz mirnog pančevačkog kvarta, iz trafike u Ulici vojvode Radomira Putnika.

КО ЈЕ НА ЛОТОУ ОСВОЈИО ПЕТ МИЛИОНА ЕВРА? Новости у Панчеву, где је уплаћен добитни тикет - Грађани знатижељно опседају трафику (ФОТО)

Foto: N.Skenderija

Ovde je izvesni srećnik uplatio dobitnu loto kombinaciju vrednu neverovatnih 5.100.000 evra. Dok je identitet dobitnika obavijen velom tajne, oko lokalnog kioska, gde je uplaćen dobitni tiket, ceo dan su se okupljali znatiželjni građani ne bi li saznali kome se sudbina osmehnula.

Ljubazna prodavačica Jasna Jelenić dočekala nas je sa osmehom. Poznaju je skoro svi Pančevci, jer im već 30 godina "sreću deli". Odmah nam kaže da je ovo druga sedmica na lotu koja je uplaćena baš kod nje.

- Želim dobitniku da u zdravlju potroši i iskoristi novac - iskrena je Jelenićeva. - Ceo život bavim se igrama na sreću, a kada sam otvorila svoj kiosk dala sam mu ime "Zlatna palma", da se svima pozlati. Prvi dobitnik sedmice nikad nije došao, verujem da će tako biti i sada. Mnogo dobitnika "binga" i "bingo plusa" je prošlo kroz moju trafiku i radujem se kad to čujem.

U trafici, više mušterija nego ikada, izgleda da se mnogi nadaju da će i njima ovo uplatno mesto doneti sreću. Jedna za drugom smenjuju se mušterije. Među njima je i ćerka jednog starijeg gospodina. Došla je da proveri da njen otac nije "ubo" dobitnu kombinaciju.

- Čuda se događaju, ali ne i mojoj porodici - kaže razočarano.

Foto: N.Skenderija

 

Tetka Goca, koja obavezno igra loto svake nedelje šeretski je izjavila da je bila blizu, ali da, ipak, nije pogodila sve brojeve:

- Da sam na mestu dobitnika sigurno bih renovirala kuću i pomogla deci. Nadam se da će dobitnik iskoristiti novac na pravi način.

Druga "najteža" u istoriji

LOTO sedmica, izvučena pre dva dana, druga je najveća sedmica u istoriji "Državne lutrije Srbije". Jedina "teža" izvučena je 2019, a srećni dobitnik je osvojio oko 6.000.000 evra. Tiket je uplaćen u Subotici.

Čekali su mnogi Pančevci da se dobitnik pojavi iz senke i podeli svoju radost sa njima. Između sebe su razgovarali šta se sve može uraditi s tolikim novcem.

- Da smo mi dobile sedmicu na lotu prvo bismo dale novac deci koja nemaju roditelje. Znamo šta znači rasti bez ljubavi roditelja. Nas dve je nismo imale - rekle su nam Jelena i Ivana, prodavačice u obližnjoj pekari.

Foto: N.Skenderija

 

U lokalnoj kafani, gde gosti često polemišu o fudbalskim utakmicama, raspravljalo se i na šta je najbolje potrošiti pet miliona evra. Uz domaću rakiju, razgovori su postajali sve živopisniji. Jedan od redovnih posetilaca Zoran Tasić rekao je s osmehom:

- Možda bih otvorio lokal i dao mu ime "Srećni gutljajčići".

Dok je Pančevo tresla loto euforija, stanovnici su razmenjivali tračeve i nagađanja. Postali su detektivi, koji su pokušavali da otkriju ko je novi loto milioner.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)