KRUŠEVLJANKA PRAVI DEKORACIJE ZA NOVU GODINU, A EVO U ČEMU JE POSEBNA: Deo prihoda od prodaje daje za lečenje bolesnog dečaka(FOTO)

S.BABOVIĆ

25. 12. 2023. u 20:35

MARIJA Radosavljević iz Kruševca pravi neverovatne novogodišnje dekoracije, ali posebne su i po tome što deo prihoda od prodaje poklanja za lečenje svog malog sugrađanina Danila Nikolića (12).

КРУШЕВЉАНКА ПРАВИ ДЕКОРАЦИЈЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ, А ЕВО У ЧЕМУ ЈЕ ПОСЕБНА: Део прихода од продаје даје за лечење болесног дечака(ФОТО)

Foto:FB Pomozimo da Danilu ozdravi

Ova plemenita Kruševljanka ukrasne zimske kućice, jelkice i venčiće prodaje na Novoj pijaci i kako je objavljeno na FB stranici „Pomozimo da Danilo ozdravi“, mlada i humana žena odriče se dela prihoda.

U dugoj i požrtvovanoj borbi porodice Nikolić da obezbedi lekove i pravu terapiju za svog sina, našli su se plemeniti saveznici. Nedavno je Danilova mama objavila najlepšu mnogu zahvalnicu svim dobrotvorima.

Iskreni, humani ljudi čistog srca i duše, koji su tu uz nas da nam daju krila i snagu da nastavinod alje, pomognu, pruže ruku da ustanemo i istrajemo i usreće našeg Danila...zapisala je Danilova mama Lidija.

Više o borbi ovog dečaka i kako može da mu se pomogne, pročitajte ovde.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)