TICI ČETIRI GODINE ROBIJE: Presuda za zločin u kafiću "Koloseum" u Modriči

O. MATAVULj

04. 06. 2021. u 15:40

PERICA Simićević zvani Tica (30) iz Šamca osuđen je u Okružnom sudu u Doboju na jedinstvenu kaznu od četiri godine i četiri meseca zatvora zbog nanošenja telesnih povreda Ć. N. i nehatnog ubistva Marka Radoša (33) u Modriči.

ТИЦИ ЧЕТИРИ ГОДИНЕ РОБИЈЕ: Пресуда за злочин у кафићу Колосеум у Модричи

Foto V. Blagojević / Fejsbuk

Simićević je presudom dužan da porodici ubijenog isplati 28.000 KM i da plaća izdržavanje njegovog sina Pavla mesečno sa 300 KM dok za to postoje zakonski razlozi.

Zločin se dogodio 25. jula prošle godine u 2.50 u Radoševom kafiću "Koloseum", u kojem je kobne večeri proslavljao rođenje sina. Nesrećni čovek je već bio napustio kafić i otišao kući. Onda je shvatio da je zaboravio ključeve, pa se vratio u kafić i zatekao "gužvu".

U presudi se navodi da se Simićević prvo verbalno raspravljao sa O. E., a zatim i sa Ć. N.

Zločin je, kako se navodi, počinio u stanju bitno smanjene uračunljivosti usled teškog pijanstva jer je imao 2,98 promila alkohola u krvi, što odgovara stanju privremene duševne poremećenosti.

- Optuženi je otišao do ulaza u šank gde dolazi do gurkanja između njega i Ć. N. Simićević u jednom momentu okreće leđa Ć. N. i iz platnene torbice, vadi pištolj "crvena zastava M-57". Pištolj je uperio u glavu Ć. N., da bi ga potom s cevi pištolja udario u glavu - navodi se u presudi.

- U tom momentu prilaze Radoš i O. E. i dolazi do naguravanja između Simićevića, Radoša i Ć. N. Sa leđa O. E. hvata Radoša, pokušavajući da ga povuče unazad, ali se Radoš otima i gura između Ć. N. i Simićevića, koji pištolj drži u levoj ruci. U momentu dok se otima za pištolj sa Ć. N. optuženi Simićević, svestan da mu je metak u cevi, ispaljuje jedan metak koji je pogodio Radoša u grudni koš. Radoš je podlegao na licu mesta usled krvarenja - navodi se u presudi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!