SVE VIŠE PACIJENATA U KOVID BOLNICI: U Bijeljini zbrinuto 38 bolesnika

V. Mitrić

07. 09. 2021. u 19:03

NA lečenju u kovid bolnicama u Bijeljini zbrinuto je 38 bolesnika.

СВЕ ВИШЕ ПАЦИЈЕНАТА У КОВИД БОЛНИЦИ: У Бијељини збринуто 38 болесника

Foto: V. M.

Više od njih polovine ima tešku kliničku sliku.  Na respiratoru je  osmoro oboljelih,  a gotovo svi ostali bolesnici su na većim ili manjim dozama kiseonika. U protekla 24 sata bilo je 12 prijema.

- Broj prijema se konstantno povećava, a tokom jučerašnjeg dana zabeležili smo najveći broj prijema od početka novog talasa epidemije korona virusa - rečeno je na sastanku Kriznog štaba bolnice.

U toku jučerašnjeg dana u kovid operacionoj sali bolnice “Sveti vračevi” obavljen je porođaj prirodnim putem. Rođena je devojčica teška 2,90 kilograma i duga 52 centimetra. Majka je na kiseoničnoj terapiji i njeno stanje je stabilno, dok je novorođenče dobro i nalazi se u izolaciji do rezultata PCR testa.

- Epidemiološka situacija u Bijeljini se pogoršava, što potvrđuje i visok procenat pozitvnosti koji iznosi gotovo 70 odsto od ukupnog broja testiranih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!