BOŽIĆ PROVESTI U DUHU PRAŠTANJA: Cvijanovićeva čestitala praznik vernicima katoličke veroispovesti

S. M.

24. 12. 2021. u 12:50

PREDSEDNICA Republike Srpske Željka Cvijanović u božićnoj i novogodišnjoj čestitki vernicima katoličke veroispovesti izrazila je najbolje želje da predstojeće praznične dane provedu u duhu jevanđeljskog praštanja, u zdravlju i duhovnom miru, a 2022. godina da donose napredak i stabilnost.

БОЖИЋ ПРОВЕСТИ У ДУХУ ПРАШТАЊА: Цвијановићева честитала празник верницима католичке вероисповести

FOTO: Novosti

Cvijanovićeva je izrazila želju da praznik Hristovog rođenja i radosti osnaži veru u zajedništvo, međusobno poštovanje i uvažavanje i podstakne na brigu o bližnjima, a božićne poruke mira, ljubavi i nade u bolje sutra da ispune srca i domove. Ona je uputila iskrene čestitke nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu Vinku Puljiću, biskupu banjalučkom Franji Komarici, sveštenstvu, redovništvu i svim vernicima katoličke veroispovesti u Republici Srpskoj i BiH, pozdravljajući ih radosnim pozdravom - "Čestit Božić" i "Srećna Nova godina".

- Povodom nastupajućeg Božića i Nove godine, u ime građana Republike Srpske i u svoje ime, Vama, biskupima, sveštenstvu, redovništvu, svima hrišćanima u BiH koji praznuju prema gregorijanskom kalendaru, upućujem iskrene čestitke - navedeno je u čestitki.

Vernici koji poštuju novi, greogrijanski kalendar sutra proslavljaju Božić - praznik Hristovog rođenja. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!