NOVAC SPREMAN: Grad Bijeljina uređuje sela

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

25. 02. 2023. u 18:09

BIJELjINSKI Odsek za poslove mesnih zajednica je u toku prošle godine je, na osnovu rebalansa budžeta grada, za rekonstrukciono i investiciono održavanje raspolagao iznosom od 86.151,55 konvertibilnih maraka sa PDV.

НОВАЦ СПРЕМАН: Град Бијељина уређује села

foto V Mitrić

Ove pare su bila namenjena za intervencije na zdanjima u 16 mesnih zajednica na gradskom i seoskom području, među kojim su domovi kulture u Suvom Polju (zamena stolarije), Novim Dvorovima (kupovina i ugradnja klima-uređaja), Srednjem Dragaljevcu (postavljanje ograde na stepenicama), Balatunu (sanacija mokrog čvora, nabavka i ugradnja vodo-materijala), Gornjem Crnjelovu (nabavka i ugradnja PVC stolarije), Dijelovima (rekonstrukcija krova), Dazdarevu (rekonstrukcija krova i zamjena stolarije), Dvorovima (zamena oluka i slivnih cevi) i Donjoj Bukovici (nabavka i ugradnja prozora i vrata).

Novac za zgrade na seoskim grobljima predviđena su za mesne zajednice Suvo Polje (zamena stolarije), Glogovac (dobijanje elektro-energetske saglasnosti) i Donje Crnjelovo (nabavka vodo-materijala, elemenata za kuhinju i priključenje na arterski bunar).

U mesnoj zajednici Stari grad su zamenjena ulazna vrata prostorije koju koristi Savet mesne zajednice, u Batkoviću je saniran zid koji se graniči sa obektom koji je Grad Bijeljina dao u zakup Poštama Srpske, a u Gornjem Dragaljevcu pare su namenjene za rekonstrukciju unutrašnjosti objekta i formiranje sala za potrebe mjesne zajednice, odnosno, rekonstrukciju kancelarije Odseka za poslove mjesnih zajednica, zamjenu prozora i vrata na objektu u kojem je matični ured, kao i za zamenu stolarije. I u Donjem Dragaljevcu obezbeđena su sredstva za nabavku i ugradnju PVC prozora na objektu u kojem je kancelarija Odsjeka za poslove MZ, a u Donjoj Čađavici za formiranje dela veštačkog jezera.

Pored ovih radova, prošle godine izdvojene su pare za nabavku 160 stolica i 45 kancelarijskih stolova za prostorije u kojim se održavaju sastanci i izbori u 15 mesnih zajednica (Bjeloševac, Batar, Johovac, Kacevac, Banjica, Čengić, Glavičice, Brijesnica, Crnjelovo, Dijelovi, Pučile, Donji Magnojević, Kovačići, Čardačine i Gornja Bukovica). 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove