TREBINJSKA POLICIJA ORGANIZOVALA HUMANATARNU AKCIJU Donacija dečijem dispanzeru

D.Curać

21. 03. 2023. u 17:05

POVODOM 4. aprila, Dana policije Republike Srpske, pripadnici Policijske uprave Trebinje donirali su inhalatore i medicinsku opremu dečjem dispanzeru u Trebinju.

ТРЕБИЊСКА ПОЛИЦИЈА ОРГАНИЗОВАЛА ХУМАНАТАРНУ АКЦИЈУ  Донација дечијем диспанзеру

D. Curać

Prema rečima načelnika PU Trebinje Siniše Lakete, novac za dva inhalatora i medicinsku opremu sakupili su policijski službenici, koji će istu donaciju uručiti I nevesinjskom Domu zdravlja.

- Mi smo svojim sredstvima, koje smo prikupili, odlučili da ovu simboličnu donaciju predamo dečjem dispanzeru u okviru Doma zdravlja. Na ovaj način želimo da zahvalimo radnicima Doma zdravlja, da ovu opremu što manje koriste, ali da je imaju - istakao je Laketa.

S obzirom na povećanje broja obolelih od respiratornih oboljenja, ova donacija veoma je značajna, kažu u trebinjskom Domu zdravlja.

USLUGA

PREMA rečima Maje Mićunović, direktor Doma zdravlja Trebinje, donirani inhalatori i razna medicinska oprema biće od velike koristi trebinjskom dečjem dispanzeru u okviru Domu zdravlja.

- Nama sumnja da će nam sada biti poboljšana usluga za naše najmlađe pacijente - istakla je Maja Mićunović.

- Mi iz godine u godinu beležimo rast broja pacijaneta koji imaju probleme sa respiratornom sistemom i koji sve češće koriste lekove i terapije putem inhalatora - istakla je Maja Mićunović, direktor Doma zdravlja Trebinje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MUSLIMANSKI ZLOČIN BEZ KAZNE: Obeležavanje 32.godišnjice od masakra vojnika JNA u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu