DEFILE 500 BAJKERA: Spektakl od Rajske plaže do centra Bratunca

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

01. 08. 2023. u 17:00

BRATUNAC je, u poslednja tri dana, bio domaćin velikog moto- skupa, koji je organizovao ovdašnji Moto-klub "Taurus", uz podršku lokalne samouprave, koji je okupio oko 500 motociklista iz Republike Srpske, BiH, Srbije, regiona i inostranstva.

ДЕФИЛЕ 500 БАЈКЕРА: Спектакл од Рајске плаже до центра Братунца

Foto:V.Mitrić

Nekoliko hiljada Bratunčana, Srebreničana i komšija iz Ljubovije, u Srbiji, pozdravilo je defile dvotočkaša od Rajske plaže do bratunačkog trga Miloša Obilića.

Rajska plaža je bila mesto zabave i druženja učesnika manifestacije. Domaćini su se baš potrudili, kako kažu mnogi gosti, da sve bude za desetku.

Učesnike Moto-skupa pozdravio je, u ime lokalne vlasti, dr Lazar Prodanović, gradonačelnik Bratunca, koji je rekao da je ponosan što je ovaj grad na Drini iznedrio tako veliku manifestaciju, ističući velike zasluge ovdašnjeg Moto-kluba "Taurus".

Lokalna vlast će, kako je rekao, "i više da podrži ovu manifestaciju, koja je sve veća i koja će da dobije planetarne razmere".

Prešao granice regiona

BRATUNAC je na moto-mapi davno prešao granice regiona i one se samo šire, što je velika stvar, ne samo za moto sport, već za ukupnu promociju našeg grada, zavičaja i Republike Srpske.

- Ponosni smo i puno nam je srce što je ovde ovoliko učesnika iz Srpske i Srbije, ali i svih onih od Slovenije do Severne Makedonije - rekao je Prodanović. - Ovo je, u svakom smislu, značajan događaj kome se naši sugrađani raduju, pa kao odgovorna vlast, dužni smo da to podržavamo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)