KRATIVNI MALIŠANI: Potraga za vaskršnjim jajima u porti hrana Svete Petke Paraskeve

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

09. 05. 2024. u 14:26

KREATIVNO zabavni program “Potraga za vaskršnjim jajima” okupio je danas više od 100 ugljevičkih mališana u porti hrama Svete Petke Paraskeve i gradskom parku.

КРАТИВНИ МАЛИШАНИ: Потрага за васкршњим јајима у порти храна Свете Петке Параскеве

foto v mitrić

Organizator programa je Škola sporta "Mali šampioni" uz podšku Udruženja žena “Rudar” i brojnih sponzora a pokrovitelj manifestacije  je opština Ugljevik.

Mladen Stevanović, trener u Školi sporta “Mali šampioni” rekao je da su mališani u toku dvočasovnog programa u tematskim dekorisanom prostoru imali priliku da učestvuju u zanimljivim takmičarskim igrama.

Stevanović je istakao da nema nište lepše od dece koja se vesele i zahvalio svima koji su pomogli ovu manifestaciju a posebno parohiji ugljevičkoj i opštini Ugljevik.

-Tim školice sporta, specijalno za ovu priliku osmislio je brojne igrarije a najinteresantnija je bila “Potraga za vaskršnjim jajima”-rekao je Stevanović.

Ugljevički načelnik Vasilije Perić  je sa sveštenikom Aleksandrom Tešićem prisustvovao ovom kretivnom programu za najmlađe Ugljevičane.

Perić je izrazio zadovoljstvo jer je današnja radionica okupila veliki broj najmlađih sugrađana u igri i edukaciji posvećenoj najradosnijem hrišćanskom prazniku Vaskrsu.

-Svih proteklih godina ulagali smo u stvaranje uslova za najmlađe i zato se radujem kao roditelj, deda i načelnik Ugljevika da okupljamo decu u radosti, veselju i da kroz ovakav sadržaj imaju srećno i bezbrižno detinjstvo i da kroz sve ove edukacije budu dobri ljudi, a to je najvažnije od svega-poručio je Perić.

Zahvalivši organizatorima,  Perić je podsetio da je Mladen Stevanović dobitnik brojnih priznanja kako u sportu a tako i u radu sa najmlađima i uputio mu neiznjernu zahvalnost za sve što čini za ugljevičke mališane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)