SNIMALI DRONOM BEZ DOZVOLE, PA TUKLI? Službenici SIPA nenajavljeno "upali" u Zvorničku "Deponiju" i napali radnika

S. MIŠLjENOVIĆ

07. 06. 2024. u 12:44

SLUŽBENICI SIPA, napali su radnika "Regionalne Deponije" u Zvorniku M. M. koga su pesnicom udarili u glavu zbog čega je završio u zvorničkoj bolnici.

СНИМАЛИ ДРОНОМ БЕЗ ДОЗВОЛЕ, ПА ТУКЛИ? Службеници СИПА ненајављено упали у Зворничку Депонију и напали радника

FOTO RTRS

Napad se dogodio u Osmacima kod Zvornika kada su dva nepoznata muškarca u civilu, bez najave i dozvole, automobilom "škoda oktavija" ušli u krug "Deponije". Nakon što su se zaustavili, iz vozila su izvadili dron kojim su snimali krug firme. Videvši nepoznate muškarce radnik "Deponije" M. M. im je prišao i upozorio ih da ne mogu nenajavljeno i bez odobrenja zaposlenih da snimaju krug firme.

- Došlo je do verbalne rasprave, nakon koje je jedan od dvojice službenika SIPA nasrnuo na radnika "Deponije" i udario ga šakom u glavu. Nakon toga obojica su sela u automobil i odvezla se u nepoznatom pravcu.

Posle napada povređenom radniku je ukazana pomoć u Domu zdravlja u Zvorniku, a potom je prebačen u zvorničku bolnicu gde je zadržan na posmatranju. Slučaj je prijavio Policijskoj stanici u Osmacima i sa svime je upoznato Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini, koje je naložilo da se sprovede detaljna istraga.

- Agencija za istrage i zaštitu BiH ima nulti stepen tolerancije prema svojim službenicima koji na bilo koji način krše zakon i ukoliko se ispostavi da su naši službenici odgovorni za incident u Osmacima biće sankcionisani na odgovarajući način - rekao je direktor SIPA Darko Ćulum. - Upoznat sam da je u PU Zvornik radnik "Deponije" prijavio da je napadnut. Proverićemo sve kako bismo utvrdili tačne okolnosti prijavljenog događaja i da li u svemu ima odgovornosti pripadnika SIPA.

On kaže da je SIPA na području Zvornika sprovodila određene aktivnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama