MUŠKARAC POGINUO, KAMION IZGOREO U TUNELU: Teška saobraćajna nesreća na putu Jablanica -Mostar

S. MIŠLjENOVIĆ

10. 06. 2024. u 14:29

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći u tunelu Salakovac, na magistralnom putu Mostar-Jablanica, u jutarnjim satima dogodila se stravična nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, dok je još jedna povređena. U ovoj nesreći učestvovala su tri vozila, te se tom prilikom zapalio jedan kamion koji se nalazio u tunelu.

МУШКАРАЦ ПОГИНУО, КАМИОН ИЗГОРЕО У ТУНЕЛУ: Тешка саобраћајна несрећа на путу Јабланица -Мостар

Foto: Instagram/ 192_rs

Prema nezvaničnim informacijama smrtno je stradao Sarajlija B.H (66), koji je upravljao "škodom oktavijom". U nesreći je povrede za sada neutvrđenog stepena zadobio M.G. (36) iz Mostara. On je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar.

Prema nezvaničnim informacija, u ovoj nesreći su učestvovala tri vozila, škoda, folksvagen i kamion za sada nepoznate marke.

Pripadnici Oružanih snaga BiH, vodnik Asmir Tufekčija i kaplar Eldin Boloban pružili su pomoć povređenim osobama nakon saobraćajne nesreće.

Kako je kazao Boloban, bez razmišljanja su krenuli prema unesrećenima kako bi im pružili pomoć.

-Prišli smo kada smo videli da se u jednom od automobila nalazi osoba koja daje znakove života, dok je druga nažalost preminula. Odlučili smo da pomognemo unesrećenom vozaču i pružili smo mu prvu pomoć. Izvukli smo ga iz vozila, dali mu vodu, umili i svezali mu rame. Posle su ga odvezli u mostarsku bolnicu, kako su nam kazali nije životno ugrožen - kazao je Boloban.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama