MUP SRPSKE: Proces glasanja se odvija mirno, dva biračka mesta još uvek nisu otvorena

Novosti online

06. 10. 2024. u 09:01

ŠTAB Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske "Izbori 2024" prati i preduzima mjere i radnje u cilju održavanja povoljne bezbjednosne situacije u Republici Srpskoj na dan lokalnih izbora u BiH.

МУП СРПСКЕ: Процес гласања се одвија мирно, два бирачка места још увек нису отворена

Foto: B. S.

- Od 2.042 biračkih mjesta na području Republike Srpske nisu otvorena još dva biračka mjesta i to u Ćirkin Polju u Prijedoru i Hozićima u Novom Gradu. Proces glasanja se odvija mirno, bez incidenata. Zbog održavanja lokalnih izbora, lokacije za izdavanje ličnih dokumenata MUP-a Republike Srpske (referati ličnih karata, prebivališta, boravišta i JMB, uključujući akviziciju) rade danas do 19.00 časova - navodi se u saopštenju MUP-a Srpske.

Kako se dodaje u saopštenju, u periodu od 6.00 časova danas do 6.00 časova sutra na snazi je zabrana saobraćaja za teretna vozila preko 3,5 tona ukupne mase na području Republike Srpske, a od ponoći do 6.00 sutra zabranjen je prevoz eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju na području Republike Srpske.

- Ministarstvo u sjedištu, policijske uprave i policijske stanice, za navedeni dan neće izdavati odobrenja za prevoz eksplozivnih materija - navedeno je u saopštenju.

(RTRS)

BONUS VIDEO: STEVANDIĆ PORUČIO: Da nije Vučić vodio ovakvu politiku mi bi već imali rat u regionu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)