ĆURIĆ, ADŽIĆI I JERINIĆ GRADONAČELNICI: SNSD odneo pobedu u Trebinju, Doboju i Gradiški

S.M.

15. 11. 2020. u 22:02

KANDIDATI SNSD za gradonačelnike Trebinja, Doboja i Gradiške odneli su pobede u pomenutim gradovima. Kandidat SNSD za gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić pobednik je ovih lokalnih izbora u Trebinju, rekao je predsednik Gradskog odbora ove stranke Luka Petrović.

ЋУРИЋ, АЏИЋИ И ЈЕРИНИЋ ГРАДОНАЧЕЛНИЦИ: СНСД однео победу у Требињу, Добоју и Градишки

Foto: Srna

- Na osnovu 90 odsto izbrojanih glasova, od 45 biračkih mesta, Ćurić vodi sa 1.500 glasova. Procenat je 55 naspram 45 u korist Mirka Ćurića. Imamo novog starog gradonačelnika, izjavio je novinarima Petrović.

Petrović je naveo da ima i preliminarne rezultate za lokalnu Skupštinu i da ćr njihov procenat biti oko 45 do 50 odsto.

Ćurić je zahvalio svima koji su mu ukazali povjerenje i istakao da je ovo nastavak tamo gđe se stalo u prethodnom periodu.

Topportal

Gradonačelnik Gradiške Zorana Adžić rakao je da izborni rezultati sa većine biračkih mesta govore da će slaviti još ubedljiviju pobedu za gradonačelnika u odnosu na lokalne izbore 2016. godine.

Adžić je naveo da, na osnovu izveštaja sa 80 odsto biračkih mesta, on vodi u odnosu na protivkandidata iz koalicije SDS-PDP Mirka Samardžije za 5.200 glasova, odnosno da je omjer u njegovu korist 66 naprema 34 odsto.

Foto: Capital.ba

- Želim da zahvalim građanima što su se u teškim uslovima virusa korona ohrabrili da iskoriste svoje demokratsko pravo i izašli na izbore u velikom procentu. Mislim da su građani prepoznali moj rad kao gradonačelnika i SNSD u protekle četiri godine, te naših koalicionih partnera, da smo radili u interesu građana i privrednika Gradiške. Naredne četiri godine ih nećemo izneveriti, nego ćemo i dalje da razvijamo Gradišku, rekao je Adžić.

Foto: Capital.ba/SNSD

Boris Jerinić gradonačelnik Doboja proglasio je ubedljivu pobedu i poručio da je zahvalan građanima Doboja koji su im pružili ubedljivu podršku.

- Građani Doboja su izašli na birališta i pokazali da je naša politika ispravna, poručio je Jerinić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!