BUKTI SUKOB: Radojičić žestoko isprozivao Stanivukovića, Draško hitno odgovorio! (FOTO)

Novosti online

11. 01. 2021. u 15:22

BIVŠI i aktuelni gradonačelnik Banjaluke, Igor Radojičić i Draško Stanivuković, "zaratili" su sinoć na Tviteru.

БУКТИ СУКОБ: Радојичић жестоко испрозивао Станивуковића, Драшко хитно одговорио! (ФОТО)

Foto: O. M.

Ono što je ponukalo Radojičića da se oglasi je jučerašnja Stanivukovićeva objava da broj zaposlenih u javnim preduzećima, ustanovama i organizacijama Grada, zajedno s brojem zaposlenih u Gradskoj upravi, prelazi 3.000.

– Ovo je zastrašujuće veliki broj, na osnovu kojeg ne mogu, a da ne postavim pitanje, kako je budžet Grada do sada uopšte funkcionisao – napisao je Draško Stanivuković na svom Fejsbuk profilu.

Sinoć, na oko sat uoči ponoći, usledio je odgovor bivšeg gradonačelnika.

– Ovo je potpuno netačan podatak i mora se demantovati ! Barem 1.500 od pobrojanih zaposlenih nije na budžetu Grada, niti su mnoga navedena preduzeća/ustanove korisnici budžeta za plate – napisao je Radojičić.

Međutim, na tome nije ostalo, jer je usledio odgovor aktuelnog gradonačelnika.

– Od koga Vodovod naplaćuje vodu? Od naših građana, gospodine Igore, i tako ima sopstveni budžet koji jeste budžet našeg grada i građana i onda se isplaćuju plate i za višak radnika koji ste vi zaposlili. Koliko je viška radnika u Centru za socijalni rad, Akvani, JUSC Borik itd? Znate li koliko je ugovora o delu onih radnika koji ste vi primili na određeno i koliko ste ugovora potpisali posle izobra nakon poraza? Sve vi to znate, za sada i bolje od mene, ali kada se upoznam sa svim, neće biti onako kako ste vi ostavili. Odmarajte – napisao je Stanivuković.

Od Radojičića i Stanivukovića do sada smo čuli samo izraze međusobnog poštavanja, ali sada su očigledno skinuli rukavice.

– Opet elementarno neznanje! Ne razlikujete osnovne pojmove. Neka Vam objasne razliku između “ugovora o delu” i rada na određeno vreme. Neka Vam objasne razlike između ustanova, akcionarskih društava, društava s ograničenom odgovornošću, budžeta itd. – bio je oštar Radojičić.

Stanivuković nije ostao dužan.

– Vama bi bilo bolje da su vam objasnili kako se na izborima pobeđuje, a te pojmove vidim da dobro poznajete, s obzirom na to šta ste ih morali potpisati. Do sada ste na sve ćutali, pa bolje vam je da tako i ostane – zaključio je Stanivuković prepirku.

(Srpska info)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (2)

Otkrijte RAJ na plažama Marsa Matruh: Egipatska oaza na obali Sredozemnog mora!