SKANDAL U NIKŠIĆU: Bedem fest doživio fijasko - Senida tvrdi da nije ispoštovana

Novosti onlajn

14. 07. 2021. u 17:31

MALA posećenost i otkazivanje nastupa trep zvezde Senide obeležilo je izdanje Bedem festa koji je sinoć održan na zidinama bedema u Nikšiću.

СКАНДАЛ У НИКШИЋУ: Бедем фест доживио фиjаско - Сенида тврди да ниjе испоштована

Foto: Instagram

Povodom skandaloznog otkazivanja nastupa Senidah se oglasila na Instagramu, navodeći da je čekala nastup od pola 12 uveče. 

- Sad je 1.49 ujutru. Nešto se desilo, ne znam kako da ode čovek da nastupa u takvoj situaciji kad nije ispoštovan. Tako da dragi moji, vi koji ste došli, jako mi je žao, došla bih zbog vas, ne zbog njih. 29. avgusta nastupam na festivalu Sea Dance, tako da svima koji su bili tamo šaljem jedan autobus da vas odveze na koncert i da vas vrati kući, to je jedino što mogu da uradim u ovoj situaciji - poručila je Senidah na Instagram storiju.

Foto: Printskrin/Instagram

Ona je svojim obožavaocima poručila da slikaju karte sa Bedem festa, pošalju na njen mejl i da će dobiti karte za Sea dance. 

Pevačica nije objasnila zbog čega nije nastupila, iako je došla u Nikšić, tvrdeći samo da nije ispoštovana od strane organizatora. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um