MENADŽER OTKRIO DETALJE O SMRTI RAHIMOVSKOG: Aki je pre 3 godine preživeo moždani udar, a danas mu je naprasno pozlilo

Novosti online

22. 01. 2022. u 14:28

PEVAČ i frontmen grupe "Parni valjak" Aki Rahimovski preminuo je u 67. godini. Njegov menadžer Danur Osredečki potvrdio je loše vesti.

МЕНАЏЕР ОТКРИО ДЕТАЉЕ О СМРТИ РАХИМОВСКОГ: Аки је пре 3 године преживео мождани удар, а данас му је напрасно позлило

Foto: A.Stanković

- Pozlilo mu je danas ujutro, završio je u bolnici u Novom Mestu. Pre sat vremena su mi javili da je preminuo, ne znamo još uzrok smrti ― rekao je za 24 sata Osredečki.

U toku 2018. godine Aki je doživeo moždani udar, a nakon nekoliko meseci ovako je govorio o tome kako je pobedio bolest.

- Sada je sve u redu, pa vidi se po meni (smeh), promenio sam životne navike, iskreno teško, ali zaista će biti sve okej - govorio je Aki svojevremeno za Blic.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni