STRANCI RASPAMEĆENI KONSTRAKTOM: Evo šta im je najupečatljivije, jedan komentar nasmejao sve (VIDEO)

Novosti online

18. 03. 2022. u 22:07

PESMA koja će predstavljati Srbiju na Evroviziji u Torinu se sluša danima, a sada su je otkrili i stranci koji svakodnevno dele svoje reakcije na Konstraktin nastup sa finala Pesme za Evroviziju.

СТРАНЦИ РАСПАМЕЋЕНИ КОНСТРАКТОМ: Ево шта им је најупечатљивије, један коментар насмејао све (ВИДЕО)

Foto ATAImages

Pobednica srpskog takmičenja Pesme za Evroviziju već je dostigla neverovatan uspeh. Tekst ove pesme je među 10 najpretraživanijih na svetu, a snimak nastupa sa finalne večeri na Jutjubu je ove nedelje prešao i 10 miliona pregleda. Iako kladionice Konstrakti ne predviđaju poseban uspeh na Evroviziji, stranci su je otkrili i danima je slušaju i dele svoje reakcije i utiske. 

Na poznatom Jutjub kanalu Wiwibloggs koji prati takmičenja za pesmu evrovizije svuda po svetu, pa i samu Evroviziju, objavljena je jedna od najgledanijih reakcija na Konstraktin nastup. Činjenica da je poslat rekordan broj sms glasova gledalaca u finalnoj večeri takmičenja u Beogradu pokazuje da su ljudi u Srbiji oduševljeni ovom pesmom, a pogledajte kako se dopala strancima. 

Bloger koji je u ovom videu reagovao na Konstraktinu pesmu primetio je da pesma ima "viralni" potencijal i da očekuje da će njom biti opsednuti i u Evropi. 

Takođe im je upadljiv deo bio stih "I šta ćemo sad?" za koji su pomislili da se odnosi na izraelsku tajnu službu "Mosad".

- Da li smo to sada u Izraelu i pričamo o njihovoj tajno službi? - pitao je bloger. 

Ipak, na kraju je glavni utisak bio da je pesma upečatljiva i da intrigira u smislu da strani slušaoci odmah žele da znaju o čemu je reč. Konstrakta je već najavila da će pevati na srpskom ali i da će definitivno pronaći način da gledocima Evrovizije bude prevedeno i jasno o čemu je reč.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao