GLUMICA PONOVO ZALJUBLJENA : Jelena Đukić se razvela od "tragača", pa preko drugarice našla novog dečka (FOTO)

Novosti online

03. 05. 2022. u 20:42

TRAGAČ iz kviza "Potera" reditelj Milorad Milinković i glumica Jelena Đukić, razveli su se pre četiri godine. Iz braka čiji je krah otkriven tek pre godinu dana, imaju ćerku Divnu.

ГЛУМИЦА ПОНОВО ЗАЉУБЉЕНА : Јелена Ђукић се развела од трагача, па преко другарице нашла новог дечка (ФОТО)

Foto: Printskrin Jutjub/Jutarnji Program TV Happy

- Imamo dete o kome vodimo računa zajednički. Sporazumno i civilizovano smo se razišli i ostali smo u korektnim odnosima. Kada se prekine neki emotivni odnos - on je prekinut. Posle toga ljudi ostaju bliski jedino ako imaju nešto što ih veže, a u našem slučaju to je dete. Trudimo se da njoj bude dobro i da izraste u zdravu i stabilnu ličnost - rekla je svojevremeno Jelena za medije.

Milorad nakon razvoda nije otkrivao da li je pronašao novu ljubav, dok je njegova bivša supruga sada u vezi sa novim partnerom Markom Todorovićem, Beograđaninom koji živi i radi u Kanadi. Nju i Marka upoznala je zajednička prijateljica, a održavanje veze na daljinu je, kako sama kaže, na samom početku bila pravi izazov.

- Još jedan izazov za nas bio je taj što on ne živi u Srbiji, pa je upoznavanje, odnosno prepoznavanje, uglavnom teklo preko vajbera - otkriva je Jelena. - Marko je beskrajno šarmantan i duhovit čovek, to je prvo što sam primetila, a pre svega je neko ko voli ljude i život na sličan način kao i ja. Ušao je u moj život u trenutku kad sam se osećala stabilno i zadovoljno. Imala sam u tom momentu sve što mi je bilo potrebno, sem nekog ko će zajedno sa mnom da umnoži to zadovoljstvo i da nastavimo zajedno da koračamo kroz naredne životne izazove.

Kaže da se lako dogovaraju oko svega, a različitosti u karakteru prevazilaze na lagan način.

- Zreli smo ljudi, slični smo i to izgleda kao dovoljna osnova za zdrav odnos. Oboje imamo brakove iza sebe i verujem da smo u njima nešto naučili - dodala je.

Iako ne pripada umetničkom, ai ni javnom svetu, Jelenin novi izabranik pokazuje puno razumevanja za posao kojim se ona bavi:

- Zbog širine obrazovanja i vaspitanja koje poseduje, razume moj poziv i obaveze koje imam. Shvata da nije lako biti glumica. Ume da prepozna kvalitet onoga što gleda, čak ima tačan, gotovo nepogrešiv utisak o nekoj sceni ili glumcu - objasnila je Jelena.

(magazin "Gloria")

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo