IDE NA VANTELESNU OPLODNJU: Seka Aleksić hoće da proširi porodicu - Želim još troje dece (FOTO)

Novosti online

08. 05. 2022. u 23:49

POZNATA pevačica Seka Aleksić otkrila je da planira da ode na vantelesnu oplodnju, u želji da proširi porodicu.

ИДЕ НА ВАНТЕЛЕСНУ ОПЛОДЊУ: Сека Алексић хоће да прошири породицу - Желим још троје деце (ФОТО)

Foto: Instagram/Seka Aleksić

Seka Aleksić je navela da želi veliku porodicu i čak petoro dece.

- Sve neke greške koje napravimo kao roditelji kod prvog deteta, ispravljamo kod drugog, trećeg, četvrtog i petog. Nadam se da će da bude i petog. Nadam se, ja želim. U septembru opet planiram vantelesnu oplodnju. Šta god bude neka Bog da samo zdravlje - rekla je pevačica, koja u braku sa Veljkom Piljikićem ima dva sina, Jakova i Jovana.

Pevačica se osvrnula i na sebe kao majku i istakla da je srećna i zadovoljna što se ispunila kao majka, što je dugo priželjkivala.

- Zamisli da rodim blizance. Koliko god da Bog da ja sam zadovoljna. Mada i da ne bude više, ja sam srećna i zadovoljna. Ostvarila sam se kao majka ono što sam dugo želela - istakla je.

Seka je istakla i da je za nedavni rođendan poželela kokoške i kokošinjac. Pevačica je takođe dodala da će biti glavna za ceo taj proces kada taj poklon i dobije.

- Kokošinjac stiže za 11 dana. Običan kokošinjac, samo što nismo imali vremena da ga sklopimo, pa smo poručili kod nekog koji to radi. Kokošaka sam mislila da imam 10 i 2 petla. Ali sam razmišljala kada već uzimam 10 kokošaka, da li je možda malo 2 petla pa da uzmem još jednog. Mada svakako jedva čekam - rekla je pevačica.

Dodala je da bi volela sve životinje u dvorištu, ali da je na insistiranje njenog muža Veljka to morati da pričeka.

- Ja sam inače u dvorištu htela sve životinje. Mada me je Veljko molio da ne preterujemo i da idemo polako. Pa ćemo negde pored nešto da napravimo. Sve želim, bukvalno sve. Volim životinje, posebno domaće što i deca vole. Mislim da i tako treba decu odgajati i učiti ih svemu pa oni kad odrastu nek odluče šta će i gde će - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO - JELENA KARLEUŠA ZA "NOVOSTI": Neka Duško priča...

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove