PODIZAO MI JE GLAVU DA BI MI DAO VODU: Aco Pejović otrkio kroz kakvu agoniju je prošao zbog korone, pa najavio duet o kom će se pričati

Novosti onlajn

12. 06. 2022. u 16:19

U NOVOM izdanju emisije "Premijera vikend specijal", pevač Aco Pejović govorio je o predstojećim koncertima na Tašmajdanu, novim pesmama, kao i o zarazi korona virusom, koja ga je pogodila dok je bio u Americi.

ПОДИЗАО МИ ЈЕ ГЛАВУ ДА БИ МИ ДАО ВОДУ: Ацо Пејовић отркио кроз какву агонију је прошао због короне, па најавио дует о ком ће се причати

Foto: N. Skenderija

- Pauza mi je bila dobro došla da odmorim. Nije mi drago zbog korone, mnogo mi je teško palo, jer sam izgubio mnogo dragih ljudi i prijatelja, pa sam i ja pretekao. Nisam bio uplašen u tom smislu da sam bio ovde, nego je problem bio što sam tada bio u Americi, u Čikagu. Tuđi svet, hotelska soba. Nema život u meni. Nisam mogao da ustanem iz kreveta. Bane, menadžer, mi je glavu podizao da mi da vode i tečnosti, hranu nisam ni konzumirao. Uplašio sam se jer sam u tuđem svetu, da me ne pošalju u bolnice gde ne znam nikoga - rekao je pevač.

Na pitanje novinara o novim pesmam, Aco je odgovorio:

- Tih novih pesama ima mnogo. Jesam obećavao, imam gotove pesme, ali gledam samo kad je momenat. Kad sam obećao, tad se desio film i onda je on odvukao na svoju stranu mene i moje planove. Sad se dešava jedan duet koji je zaista sjajan, sa jednom divnom damom. Sjajan duet imamo, trebalo bi da izađe 15. septembra. Puno je koncerata - najavio je on.

BONUS VIDEO:

Provokativno izdanje Seke Aleksić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)