RAKIJA, PA IDEMO DALJE: Aco Pejović i Dragana Katić prisetili se ludih kafanskih noći

Novosti onlajn

05. 06. 2022. u 00:30

PEVAČ Aco Pejović i voditeljka Dragana Katić u emisiji Magazin In prisetili su se svojih zajedničkih večeri u kafani.

РАКИЈА, ПА ИДЕМО ДАЉЕ: Ацо Пејовић и Драгана Катић присетили се лудих кафанских ноћи

Foto: Printskrin/Pink

 - U čemu si najbolji u kafani - pitala je Sanja Marinković Pejovića.

- Skoro sam sreo nekog klinca u kafani, zapalio tompus, negde oko 20 godina. Ja ga slušam, i kažem, za tompus i vino treba da imaš godine. Treba da sazriš. Glupo je pre 45. godine konzumirati tompuse, to je vreme za hedonizam u tom pravcu. Isto i za vina. Hajde alkohol, mladi piju i viski, ali za vino je vreme tad - istakao je pevač.

- Moram da dodam, imala sam zadovoljstvo i privilegiju da budem sa njim vrlo često na tim skupovima. U pravom smislu reči je hedonista i jako umeren u svemu temu. Jako je važno da u kafani escajg bude prečist, dobro stavljen, da nož bude odgovarajući, viljuška, kašika. Da to bude dobro postavljeno. Aca o svemu vodi računa. Ne daj Bože da mu se sipa vino u čašu u koju ne sme da se sipa to vino, niti se služi tako. To je kultura izlaska, to je kultura života i poštovanje mesta na kom si. To nije iživljavanje - dodala je Katićeva.

- A u čemu si ti najbolja u kafani? - pitala je Sanja..

- Dragana i ja krenemo noć rakijicom, znam da ona voli - ubacio se Pejović.

- Da, krenemo rakijom i onda dalje idemo. U kafani je sve dozvoljeno i sve je oprošteno. Kad izađeš iz kafane, ako se sutra kaješ zbog nečega što si učinio, onda nemoj nikad više da ideš. Kafana je institucija i treba je poštovati - dodala je Dragana.

BONUS VIDEO:

Tanja Savić - beogradski nastup

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)