REMZIJEVE BUDUĆE KULINARSKE ZVEZDE: Premijera najnovijeg rijalitija slavnog škotskog kuvara
MOGUĆE je da bi kuvarima, šefovima, konobarima i menadžment-osoblju brojnih restorana širom sveta više prijalo da je on postao fudbaler, umesto kuvar.
Foto Nacionalna geografija
Tako bi, verovatno, izbegli opasne kritike koje su dobijali od Gordona Remzija, čuvenog majstora kuhinje. A tako bi i bilo da ovaj poznati Škot nije u 19. godini povredio koleno, pa je umesto sa fudbalskom loptom zaigrao kutlačom i varjačom. Kalio se na francuskoj kuhinji, a posle decenije provedene po kuhinjama Londona, konačno se 1997. godine osmelio da otvori sopstveni restoran, koji se danas diči sa čak 15 prestižnih Mišelin zvezdica. Godinu kasnije, postaje i TV lice koje će slavu steći 2004. godine, kao voditelj kulinarskog šou programa "Paklena kuhinja". A da Gordon Remzi (1966) jeste "šef iz pakla" uverili su se, zaista, mnogi kojima je "uterao" strah u kosti i suze u oči. No, posle toga su mu bili zahvalni, jer su kuhinje njihovih restorana mnogo bolje radile i, posledično, mnogo više zarađivale. U svakom slučaju, Remzi je uspeo da se u moru popularnih emisija iz kuhinje, i o njoj, izdvoji kao neko čija se reč poštuje, a jela s obožavanjem degustiraju.
I uvek mu polazi za rukom da bude u vrhu liste popularnosti TV zvezda čije emisije privlače pažnju, bez obzira što su oko njega mišljenja potpuno oprečna. Dok ga jedni obožavaju, drugi ne mogu baš da ga "svare", a sredine gotovo da nema. Da li će tako da ostane i posle najnovijeg serijala koji nam je "skrčkao", saznaćemo u Remzijevoj svežoj emisiji "Buduće kulinarske zvezde Gordona Remzija", koja će se na kanalu 24Kičn emitovati od 2. septembra, petkom, u 13.00. Baš pred ručak!
Možda nešto i preuzmemo sa te trpeze velikog majstora. U ovom friškom rijalitiju, jedan od najpoznatijih svetskih kuvara će se kroz osam epizoda upustiti u potragu za najuzbudljivijim i najinovativnijim preduzetnicima u hrani i piću. U eri pretplatničkih bonova, bezbroj aplikacija za hranu i visokotehnološku uslugu dostave, Britanija je usred kulinarske revolucije. Ali, Gordon će i sada svoju poziciju na vrhuncu prehrambene industrije iskoristiti da nađe najboljeg od 12 takmičara, koje će staviti na niz izazova i tako testirati njihovu ličnost i poslovnu sposobnost.
Gordon Remzi je spreman da uloži 150.000 funti sopstvenog novca kako bi podržao pobednika i njegovu kulinarsku ideju podigao na viši nivo. Ali, da bi neko dobio podršku slavnog Remzija, biće potrebno više od sjajne ideje, jer on, pored toga, traži - energičnost, posvećenost, strast i talenat.
Preporučujemo
"SLUČAJNO SAM SAZNAO DA IMAM LEUKEMIJU" : Bivšem voditelju Pinka život se preko noći okrenuo
07. 12. 2025. u 20:49 >> 20:54
"TA KUĆA JE STVARNO UKLETA" Majci i ocu prerezao grkljan, pa sebi isekao vene: Novi detalji porodične tragedije u Čačku
PRVI rezultati istrage tragedije koja je otkrivena u subotu ujutru u porodičnoj kući u blizini „Slobodine“ raskrsnice u Čačku, govore da je Vladimir Čarapić (47) nožem preklao vrat svojoj majci Mili (72), a potom i svom ocu Neđu (79). Zatim je sebi istim sečivom naneo više uboda po grudima i stomaku, a na kraju je prerezao vene leve ruke i tako na smrt iskrvario.
07. 12. 2025. u 13:36
NOVO REŠENjE ZA UKRAJINU: Evropa pravi plan u slučaju da se SAD povuku iz konflikta
EVROPSKE diplomate pripremaju scenario podrške Ukrajini u slučaju povlačenja SAD iz konflikta, prenosi Blumberg, pozivajući se na izvore.
07. 12. 2025. u 13:19
Završio glumu, pa radio na mešalici, rat ga udaljio od ljubavi - životni put Jova Maksića
DETINjSTVO glumca Jova Maksića oblikovalo se u maloj seoskoj sredini podno Dinare, u selu Plavno kod Knina, gde je porodica živela zbog očevog svešteničkog službovanja. Rani period života opisuje kao vreme potpune slobode i radosti, kada je gotovo čitavo selo bilo prostor za igru i maštarije. U takvoj atmosferi formirala se njegova emotivna struktura — vezanost za zajednicu, toplina porodičnih odnosa i zahvalnost za jednostavne stvari.
07. 12. 2025. u 11:41
Komentari (0)