ZAŠTO POLICIJA NIJE REAGOVALA CEO SAT? Kontradiktorne izjave Severine i njene sestre Marijane posle svađe i fizičkog obračuna

J. KERBLER

01. 09. 2022. u 20:40

NI dva dana posle burnih događaja u splitskom stanu Ane Vučković, majke pop zvezde Severine i njene starije sestre Marijane, nije potpuno jasno što se dogodilo, ali je sasvim jasno da su porodični odnosi i te kako poremećeni.

ЗАШТО ПОЛИЦИЈА НИЈЕ РЕАГОВАЛА ЦЕО САТ? Контрадикторне изјаве Северине и њене сестре Маријане после свађе и физичког обрачуна

Foto: Instagram/ severina

Ne zna se zbog čega splitska policija nije odmah intervenisala, nakon što su komšije panično zvale i upozoravale da se u stanu Vučkovića nešto čudno događa. U kratkom saopštenju splitska policija tvrdi da je reakcija bila po svim pravilima, iako je Severina, u međuvremenu, s prijateljicom napustila stan i ispitana je tek dan kasnije u Zagrebu.

Neki hrvatski mediji tvrde da je do svađe, a kasnije i do fizičkog okršaja dve sestre, došlo zbog spora oko imovine, a tih nesporazuma je bilo i pre. U međuvremenu i Severinin tim, kao i Marijana Popović obraćaju se medijima sa različitim verzijama događaja.

Tako sestra pevačice izjavljuje da Severina ima "ubilački nagon" i tvrdi da je bila ubodena oštrim predmetom, što je po njenom mišljenju dokaz da je Severina želela da je ubije! Marijana tvrdi da je Severina fizički nasrtala i na svoje bivše partnere, Milana Popovića i Igora Kojića, koji su sada, navodno, u dobrim odnosima. Iz kruga Severine opet stižu potpuno različite tvrdnje i upozorenje da Marijana nije deo porodice već godinama, kao da se ne brine ni o sopstvenoj ćerki Miji.

Foto N. Fifić

Marijana Popović

Izvlače se i stare izjave koje pokazuju da su odnosi između dve sestre nekada bili dobri, a pokvarili su se doslovno preko noći. Tako je Marijana podržavala Severinu nakon prekida veze sa srpskim kraljem bakra i zamerala mu što je "prestao da stoji uz moju sestru, ne želeći sa njom i njihovim detetom da podeli život". Marijana je iskazivala i razočaranje što je Popović, kako je rekla, "prikazivao Severinu u lošem svetlu", a o vezi sa Kojićem je govorila da će ga poštovati ako će "hrabro stati uz njenu sestru". Za Marijanu, u prošlosti, nije bilo teško biti Severinina sestra, jer ju je, izjavljivala je, "doživljava kao mlađu sestru za koju će se uvek brinuti i na koju može da bude ponosna".

A onda je sve krenulo nizbrdo i kulminiralo svađom i tučom u splitskom stanu, koju su neprijatno doživele i komšije.

- Oko dva noću probudilo nas je urlikanje, nisam znala što se događa, samo sam čula zapomaganje, "ljudi, pomozite". Zvala sam policiju i rekli su da su već dobili dojavu - kaže jedna komšinica Severinine i Marijanine majke.

Susedi tvrde da se tokom glasne svađe čulo prepucavanje oko imovine, a onda je taksi doveo pred zgradu Severininu prijateljicu i njih dve su se dalje odvezle. Marijana je nastavila da zapomaže, a neki od komšija kažu da je pokazivala malu posekotinu na ruci i tvrdila da će iskrvariti. Ružne scene trajale su gotovo ceo sat, iz stana je na trenutak izašla i gospođa Ana, jer je Marijana tražila "pumpicu". Ana je umirivala ćerku dok je ona ležala ispred stana, a komšije kažu da je nakon toga došla Hitna pomoć.

Foto: Printscreen Instagram/severina

Majka Ana i Severina

Za Severinine pravnike sve je to bilo inscenirano nakon što je Marijana nepozvana došla u stan svoje majke, a i sama Ana Vučković potvrdila je da je njena ćerka iznenada došla u posetu.

Reakcije u Hrvatskoj su različite, deo je onih koji brane Severinu i tvrde da joj zbog zlobe svi podmeću, dok drugi deo optužuje pevačicu da je previše temperamentna i ponekad agresivna. Bivša bacačica kladiva Ivana Brkljačić, koja je bila bliska sa pokojnim zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem, ističe da nije obožavateljka pevačice, ali da je tu reč o ljubomornoj sestri:

- Nakon svega što prolazi ova žena, dobro da je i živa. Moćni Milan Popović se čak doselio u Hrvatsku da je uništava, a ova vrsta zlostavljanja je po meni najgora. Nisam Sevin fan i to se zna, ali danas bih je zagrlila svim srcem.

BONUS VIDEO - OPUSTILE SE: Ludi letnji ples Slobode Mićalović i Nele Mihajlović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PA, NEĆE RUSI DA SEDE SKRŠTENIH RUKU! Reprezentativac Albanije koji je prostački vređao Srbiju saznao šta ga čeka kad se vrati u ruski klub