JELENA Karleuša izazvala je ogromnu pažnju javnosti izjavama u emisiji "Hit tvit" u nedelju uveče.

Beara

23.05.2023. 13:42

Ne gotivim je, ali mi je drago što je tu Goricu potkačila.Ta ekipa sa "Crnogrlićem" i ostalim koji su "izbosne" ovde stigli da budu večiti nezadovoljnici, konačno je razotkrivena.

Carica Sveta

23.05.2023. 13:50

Tako treba odgovoriti zverima. Jer samo zveri, a ne ljudi napadaju državu kada su deca nastradala. Nikada nisam slušala Jelenu Karleušu, nemam pojma šta ona peva, ali ima hrabrosti više od cele one trule bulumente koja smatra da ako izvodi Šekspira, da ga je ona i izmislila. I da su njihovi životi i honorari i privilegije vredniji i važniji za građane Srbije, od same Srbije, od života svakog pojedinca, od budućnosti i bezbednosti dece i mladih. I da su oni Bogom dani da sude, presuđuju, prete, blate, izmišljaju i sve to za naše pare. Od novca koji se izdvaja za kulturu. Da su bilo koji drugi momenat odabrali za svoj politički aktivizam, ne bih reč jednu napisala niti izgovorila, ali oni su odabrali prema svom civilizacijskom nivou trenutak tragedije u Beogradu i Mladenovcu za najbezumnije napade na državu i to neće proći bez žestoke kazne i najmasovnije osude celokuonog društva.

Voja

23.05.2023. 13:53

Uopste nisam ljubitelj lika i dela gospodje Jelena ali ovaj put je totalno u pravu. Ja koga nevolim od njega mi nista netreba pa makar bio gladan.