PRIČA SE DA IMAMO KRIZE: Katarina Grujić otkriva sve probleme u braku sa Markom Gobeljićem

Novosti onlajn

12. 07. 2023. u 22:55

PEVAČICA Katarina Grujić, lepša polovina fudbalera Marka Gobeljića sa kojim ima i ćerkicu progovorila je o nedavnim spekulacijama vezanim za njihov brak.

ПРИЧА СЕ ДА ИМАМО КРИЗЕ: Катарина Грујић открива све проблеме у браку са Марком Гобељићем

Foto: Instagram

Katarina žestoko demantuje nedavne natpise u medijima i otkriva šta je zapravo istina u celoj priči.

Foto: Novosti

– Suprug mi je podrška nismo ljubomorni, ne svađamo se nikad, čak ni za sitnice. Priča se da imamo krize ali to nije tačno, ne utiče na nas jer znamo da je laž. Ni ja nisam ljubomorna ni on, sami smo se birali – navodi pevačica, a onda komentariše i mlađe zvezde u usponu.

Foto: Novosti

Osim o braku, pevačica je progovorila i o aktuelnim muzičkim trendovima, pa je priznala kako ona gleda na situaciju što sve više influensera postaju pevači.

 Nemam nista protiv pevača novije generacije koji počnu kao influenseri. Svi koji traju traju s razlogom. I ja koristim mreže, ali ne i TikTok, koji bi volela da znam da koristim, na Instagramu me niko me muva to ne obraćam pažnju – rekla je Katarina Grujić koja se pojavila na festivalu u Vrnjačkoj Banji.

(Blic.rs)

BONUS VIDEO:

U MUZICI INTERPRETACIJA JE GLUMA | Sa zvezdama na ti | Br. 18 | Goca Tržan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!