PREMINULA ŠERON FAREL: Poznat i uzrok smrti slavne glumice

Novosti online

06. 08. 2023. u 10:31

LEGENDARNA glumica Šeron Farel, najpoznatija po ulogama u filmovima "Havaii Five-O" i ​​"The Ioung and the Restless", umrla je u 82. godini.

ПРЕМИНУЛА ШЕРОН ФАРЕЛ: Познат и узрок смрти славне глумице

Foto: Profimedia

Prema rečima njenog sina Čensa Bojera, glumica je umrla iznenada prirodnom smrću 15. maja u bolnici u okrugu Orindž.

Pored svojih dobro poznatih uloga, Farel se pojavila u Kaskaderu kao frizerka 1980. godine i glumila bivšu suprugu Čaka Norisa u filmu Lone Volf McKuade.

Farel je krasila elevizijske ekrane kao detektivka Lori Vilson u poslednjoj sezoni Havaii Five-O i ​​pojavila se kao majka lika Triše Kast, Nine Vebster u hit sapunici Mladi i nemirni između 1991. i 1997. godine.

Njen filmski debi bio je u filmu  Kiss Her Goodbie iz 1959. pre nego što je plesala na Brodveju godinu dana kasnije u filmu There Vas a Little Girl, sa Džejn Fondom i Dinom Džonsom u glavnim ulogama.

Njene ostale televizijske uloge su uključivale Moj omiljeni Marsovac, Gunsmoke, Beverli Hilbilis, Čovek od UJAKA, JAG, Čovek od šest miliona dolara i Metlok.

Farel je navodno bila umešana u ljubavni trougao između glumca Stiva Mekvina i legende borilačkih veština Brusa Lija, prema knjizi Brus Li: Život iz 2018.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

SEĆANjE NA ŽENU KOJA JE ŽIVOT POSVETILA DECI: Donka Špiček je osnovala "Radost Evrope"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)