NOVI UČESNICI, DOBRO POZNATA PRAVILA: Večeras počinje nikad uzbudljivija sezona šou programa “Brak na neviđeno”

Promo

28. 09. 2023. u 10:00

NOVA, peta sezona jedinstvenog i najpopularnijeg domaćeg šou programa za upoznavanje „Brak na neviđeno“ počinje večeras u 22 časa na televiziji Pink, a ono što će od samog početka prikovati gledaoce za ekran jesu fenomenalni učesnici i noviteti u emisiji.

НОВИ УЧЕСНИЦИ, ДОБРО ПОЗНАТА ПРАВИЛА: Вечерас почиње никад узбудљивија сезона шоу програма “Брак на невиђено”

Foto: Promo

I u ovoj sezoni će kandidate, odnosno buduće mladence, u svakoj epizodi kroz pripreme za venčanje voditi Milica Kon. Nakon što je tim psihologa emisije „Brak na neviđeno“ spojio kandidate, Milica će dati sve od sebe da ih dovede do oltara i da sklope brak. Ono što je drugačije u odnosu na prethodne sezone, jeste to da se venčanja obavljaju na predivnom mestu, na Adi Ciganliji, sa pogledom na jezero.

U prvoj epizodi pete sezone, pred čuvenom matičarkom Liljom prvi put će se sresti klupska pevačica Tamara Radmilović i opštinski činovnik Lav Arsić. Tamara ima iskustva u muzičkim takmičenjima, a od nedavno ima nalog na jednoj kontroverznoj mreži.

Takmičila sam se u Pinkovim zvezdama i u takmičenju Zvezde Granda, a od skoro sam otvorila nalog na Only Fans-u – kaže Tamara.

Foto: Promo

Sa druge strane, Lav je momak koji je u treningu i za sebe kaže da je veoma duhovit:

Ja sam šarmantna osoba, nasmejan, veliki šaljivdžija, u prevodu, kao igračka na navijanje.

Ovo dvoje mladih nisu imali sreće u ljubavi, a veliku ljubav posebno priželjkuje buduća mlada Tamara. Na papiru, Tamara i Lav su idealan par, ali da li će to biti dovoljno za sklapanje braka?

U prvoj epizodi, gledaoci će upoznati buduće mladence, njihove živote, ali i potrebe, želje i očekivanja od veze i braka, a potom i videti proces biranja venčanice i odela. Kao i u prethodnim sezonama, u svakoj epizodi će se pojavljivati specijalni gosti – psiholozi, astrolozi i VIP ličnosti – koje će razotkrivati kandidate: pronalaziti njihove mane, ali i isticati njihove vrline. U večerašnjoj epizodi, specijalni gost biće Tamara Đurić, koja će pre venčanja pretresti sa kandidatima sve važne teme i dati procenu. Ali konačna odluka je na kandidatima – da li su za brak na neviđeno ili neviđeni brak.

Da li je tim jedinstvenog šou programa za upoznavanje ovog puta napravio pravi spoj i da li su Tamara i Lav jedno za drugo, saznaće u emisiji „Brak na neviđeno“. Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Tokom njihovog boravka na medenom mesecu, ekipa emisije, na čelu sa Milicom, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista savršeni partneri.

Da li će Tamara i Lav konačno pronaći pravu ljubav, gledaoci će saznati u prvoj epizodi pete sezone emisije „Brak na neviđeno“ večeras od 22 časa na televiziji Pink!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!