OVO JE NAJVEĆI STRAH TEE TAIROVIĆ: Svake nedelje upada u istu agoniju, a često zna da nekontrolisano napravi haos

Novosti onlajn

25. 10. 2023. u 22:45

TEA TAIROVIĆ deluje kao prava lavica na sceni, međutim svojevremeno je priznala da i ona ima strahove koje ne može da prebrodi.

ОВО ЈЕ НАЈВЕЋИ СТРАХ ТЕЕ ТАИРОВИЋ: Сваке недеље упада у исту агонију, а често зна да неконтролисано направи хаос

Foto: Ustupljene fotografije

Ona je otkrila svoj najveći strah zbog koga je jednom izazvala haos u povratku sa nastupa iz Nemačke.

Foto: Andreja Damjanović

Naime, Tea je priznala da se plaši letenja avionom, i da se nikako nije oslobodila straha iako leti i po nekoliko puta nedeljno.

Tea Tairović otkrila svoj najveći strah

– Živa istina, verovali ili ne, ali koliko letim napravila sam patern kada sedim sa desne strane bude dobar let, a sa leve strane bude uglavnom turbulentan. Imam i aplikaiju koja pokazuje vreme i kakav će biti let, kao i potencijalne turbulencije – kaže pevačica koja je jednom prilikom izašla iz aviona pred samo poletanje.

Foto: Ustupljene fotografije

– Desilo se da sam pred jedan let u Štutgartu ja sam videla da jako duva i rekla sam da će biti nešto. Čim sam videla da kasni poletanje, rekla sam da neće poleteti. Ulazim na aplikaciju tamo sve crveno. Kada smo ušli u avion mene je samo preseklo i ustala sam i rekla da ja ne idem. Ovi moji pokušali da me smire, nije bilo šanse, kažem ja njima da ostanu, ali ja idem. Bio je i neki Rus na avionu koji kada me je video ustade i on i izađemo mi. Posle 45 minuta me zove saradnik i kaže da avion neće poleteti - ispričala je jednom prilikom za medije.

 

(Grand)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!