NIKOLA POKAZAO IZVAJANO TELO, PA POSTAO PEVAČ: Zaludeo žene u Cecinom spotu, ovako izgleda 28 godina kasnije

Novosti onlajn

30. 12. 2023. u 23:55

NIKOLA PAVLOVIĆ postao je poznat pre 28 godina kada se pojavio kao maneken u spotu Cece Ražnatović za pesmu "Ljubav fatalna".

НИКОЛА ПОКАЗАО ИЗВАЈАНО ТЕЛО, ПА ПОСТАО ПЕВАЧ: Залудео жене у Цецином споту, овако изгледа 28 година касније

Foto: Miloš Nadaždin

Sada već davne 1995. godine kada je Ceca snimila spot za svoju pesmu, Nikola je izazvao pažnju svojim izgledom, zbog čega je lepši pol ludeo za njim, međutim, on se tada i povukao iz javnog života.

Foto: Miloš Nadaždin

Nikola je u međuvremenu počeo da gradi svoju pevačku karijeru, ali je posle prve numere koju je snimio 2005. godine, ipak razvoj svoje karijere stavio na "stend baj". Posle skoro dve decenije, Nikola se pokrenuo i snimio pesmu koja je bila napisana za Rođu Raičevića.

- Voleo sam njegove pesme "Ja imam tebe", "U tebe sam zaljubljen" i tako to su neke pesme koje obožavam. Ljudi su mi onda masovno govorili "čoveče, kako podsećaš na Rođu". Onda sam pustio sebe da čujem, i ono sam sebe naježim. To je boja ta, manir, ne imitiram ga. Prosto to je to, ja volim da pevam balade. Lično sam i bio drug sa njim, sedeli smo i pili kafu. On je nažalost tragično završio. Namestilo se tako sudbinski da ta pesma dođe do mene - otkrio je Nikola nedavno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikola Pavlovic (@fatalnik)

- Normalan čovek, voleo je devojke, da se šali. Često smo sedeli zajedno. Pamtim ga kao vedrog i dragog čoveka punog duše. Nažalost nemam neke zajedničke slike.

Nikola se prisetio i davne 1995, kada je snimao spot sa jednom od najvećih balkanskih zvezda sa naših prostora i otkrio kakva iskustva nosi sa tog snimanja.

- To je bila njena prekretnica, te pesme "Neudoljiv, neumoljiv", "Ljubav fatalna". Super je bila prema meni i danas kad se vidimo pozdravimo se lepo - ispričao je Nikola nedavno za Telegraf.

(BLIC)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)